WILUJENG SICHUAN YIBIN TEH

 

●Tea kualitas luhur ti pabrik tea Cina kalawan harga kalapa!

●Produk utama: Chunmee/Hideung/Jasmine/Matcha tea jsb.

●ISO9001, ISO22000, OHSMS, ISO14001 Certified.

●Tim ékspor tea profésional sareng kualitas stabil.

●OEM ditarima & nawiskeun sampel tea FREE!

 

PUSAT PRODUK

Perusahaan fokus kana penanaman tea, produksi,
ngolah leuwih ti 35 taun.

WARTA & ACARA

  • Analisis ékspor tea Cina ti Januari nepi ka Méi 2022

    Numutkeun data Bea Cukai Cina, dina bulan Méi 2022, volume ékspor tea Cina 29.800 ton, turun taun-ka-taun 5,83%, nilai ékspor AS $ 162 juta, turun taun-ka-taun 20,04%, jeung harga ékspor rata-rata AS $ 5.44 / kg, panurunan sataun-on-taun 15.0...

  • Teh Chunmee diproduksi ku pabrik tea Yibin ékspor ka Kongo

    Dina tanggal 20 Juni, dua wadah 40HQ tina chunmee green tea anu diproduksi ku Sichuan Yibin Tea Industry Co., Ltd dipak sareng dikirim ka Kongo.Teh chunmee angkatan ieu ngagaduhan 2 wadah, jumlahna 44 ton, sareng nilai barangna sakitar USD 180.000.Teh chunmee anu kami prod ...

  • Mangpaat Teh Matcha: Alesan Ilmiah Awak Anjeun Bakal Suka

    1. Nurunkeun koléstérol Urang ngamimitian sagala kauntungan matcha anu anjeun peryogikeun kalayan béja yén enya, matcha nurunkeun koléstérol LDL anjeun.Matcha tiasa ngaleungitkeun koléstérol goréng éta ku cara ningkatkeun tingkat koléstérol HDL anjeun.Koléstérol HDL disebut ogé koléstérol anu saé sabab ...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami