Green Tea Chunmee 9369

Katerangan pondok:

Teh Chunmee 9369(basa Perancis:Thé vert de Chine) nahan langkung seueur bahan alami dina daun seger.Kalawan sup jelas tur daun héjo, rasa kuat sarta mellow flavor.Mainly ékspor ka Afrika kulon jeung Afrika kalér.


Rincian produk

Ngaran Produk

Chunmee 9369

Runtuyan tea

Cunmee green tea

Asalna

Propinsi Sichuan, Cina

Penampilan

Tali halus kedap, katulistiwa homogen seragam

AROMA

Ambu kuat sareng mellow

Rasa

Kuat sareng seger, kalayan rasa amis

Bungkusan

25g, 100g, 125g, 200g, 250g, 500g, 1000g, 5000g pikeun kotak kertas atawa tin

1KG, 5KG, 20KG, 40KG pikeun hal kai

30KG, 40KG, 50KG pikeun kantong plastik atanapi kantong gunny

Sagala bungkusan séjén salaku sarat customer urang OK

MOQ

8 TON

Pabrikan

YIBIN SHUANGXING TEA INDUSTRI CO.,LTD

Panyimpenan

Simpen dina tempat anu garing sareng tiis pikeun neundeun jangka panjang

Pasar

Afrika, Eropa, Timur Tengah, Asia Tengah

Sertipikat

Sertipikat kualitas, sertipikat Phytosanitary, ISO, QS, CIQ, HALAL sareng anu sanésna salaku sarat

Sampel

Sampel gratis

Waktos pangiriman

20-35 poé sanggeus rinci urutan dikonfirmasi

palabuhan Fob

YIBIN / CHONGQING

istilah pamayaran

T/T

 

green tea boga sajarah panjang tur profoundness.Cina teh kampung halaman.Di darat anu éndah sareng gaib di kidul-kulon Cina, awal ahir Mesozoic dugi ka Cenozoic awal, jinis pepelakan gaib, tèh, tumbuh, numutkeun argumen para ahli botani.Asal-usul tangkal tea geus heubeul sahenteuna 60 juta taun.Wewengkon teh Cina ngawengku zona tropis, subtropis, jeung sedeng.Sababaraha wewengkon boga iklim tilu diménsi.Nu disebut "gunung boga opat musim jeung sapuluh mil poé béda".

farmers harvesting tea leaf

Pikeun lila, éta geus pajeulit Dina pangaruh kaayaan alam, tangkal tea mekar kana tipe tangkal, tipe tangkal leutik jeung tipe shrub.Henteu paduli jinisna, tangkal tea resep tumbuh di gunung anu haneut sareng beueus, gunung sareng walungan anu éndah, tanpa polusi di lingkungan ékologis, henteu paduli jinisna.Tangkal tea, kuncupna sareng daun ngora tiasa diolah pikeun ngahasilkeun inuman kaséhatan anu matak mabok.Saatos karuhun urang anu rajin sareng cerdas terus mekar sareng mekar, kuncup tangkal tea sareng daun ngora tiasa ngahasilkeun rasa garing anu kualitas luhur ngaliwatan prosedur pangolahan anu béda.Rupa-rupa tea bérés.

doctor writing healthy word in the air

Karakteristik green tea nahan zat anu langkung alami dina daun seger.Di antarana, polifenol tea jeung kafein nahan leuwih ti 85% daun seger, klorofil nahan ngeunaan 50%, sarta leungitna vitamin kurang, sahingga ngabentuk green tea "sup jelas daun héjo, rasa" "Strong astringency" ciri, panalungtikan ilmiah panganyarna. Hasilna nunjukkeun yén bahan alami anu dipikagaduh dina green tea gaduh épék khusus pikeun anti sepuh, anti kanker, anti kanker, sterilisasi, anti radang, sareng sajabana, anu henteu aya tandingna ku tea sanés.

TU (2)

Karakteristik green tea nahan zat anu langkung alami dina daun seger.Di antarana, polifenol tea jeung kafein nahan leuwih ti 85% daun seger, klorofil nahan ngeunaan 50%, sarta leungitna vitamin kurang, sahingga ngabentuk green tea "sup jelas daun héjo, rasa" "Strong astringency" ciri, panalungtikan ilmiah panganyarna. Hasilna nunjukkeun yén bahan alami anu dipikagaduh dina green tea gaduh épék khusus pikeun anti sepuh, anti kanker, anti kanker, sterilisasi, anti radang, sareng sajabana, anu henteu aya tandingna ku tea sanés.


  • saméméhna:
  • Teras:
  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami