Sajarah parusahaan

Picture

1986

Taun 1986, Koperasi Teh Lianxi diadegkeun

Movie

1998

Ti 1986 nepi ka 1998, urang nyadiakeun bahan baku chunmee green tea ka pausahaan ékspor tea di Zhejiang jeung Anhui.

Picture

2002

Taun 2002, Yibin Shuangxing Tea Industry Co., Ltd. diadegkeun.

Location

2005

Dina 2005, pausahaan mimiti fokus kana produksi skala badag ti picking tea ka processing primér.

Location

2009

Dina 2009, urang invested 30 juta pikeun ngadegkeun 50-mu basa produksi processing rupa di Haiying Industrial zone, nu kahontal sinyalna sakabéh ranté industri, kalawan kaluaran taunan 6.000 ton tea jeung hiji nilai kaluaran leuwih 100 juta RMB. .

Movie

2012

Dina 2012, pausahaan nyoba ngekspor chunmee green tea sadayana ku sorangan.Dina taun anu sarua, urutan kahiji suksés, sarta kualitas tea ieu kacida ngaapresiasi ku konsumén ti Afrika.

Picture

2014

Dina 2014, urang indit ka Afrika pikeun kahiji kalina ngajajah pasar jeung sacara resmi dibuka jalan pikeun Sichuan Chunmee green tea ka Afrika.

Location

2015

Ti 2015 nepi ka Nopémber 2020, nilai ékspor kumulatif ngaleuwihan puluhan juta dollar AS.

Location

2020

Dina Désémber 2020, Yibin Shuangxing Tea Industry Co., Ltd. sareng Sichuan Liquor & Tea Group babarengan ngadegkeun Sichuan Yibin Tea Industry Import&Export Co., Ltd. pikeun ngagabung sareng gawé bareng pikeun ékspor tea Sichuan ka dunya.


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami