TEH Héjo MAOFENG

Katerangan pondok:

mao feng bentukna rada ngagulung, kawas létah manuk, kalawan héjo konéng sarta pérak pérak katempo.Sajaba ti éta, tea dieusian ku daun lauk emas, anu dituang kana cangkir pikeun nyieun luhureun tea.Warna minuman keras jelas sareng konéng, sareng daun di handapna konéng sareng héjo kalayan vitalitas.Daun tèh nu karék dijieun pékoe dibungkus dina awak, pucukna seukeut jeung pucukna.


Rincian produk

Ngaran Produk

green tea

Runtuyan tea

Mao Feng

Asalna

Propinsi Sichuan, Cina

Penampilan

Tip roll leutik, rada tippy

AROMA

Seungit aroma

Rasa

Beunghar, nyegerkeun, gancang

Bungkusan

25g, 100g, 125g, 200g, 250g, 500g, 1000g, 5000g pikeun kotak kertas atawa tin

1KG, 5KG, 20KG, 40KG pikeun hal kai

30KG, 40KG, 50KG pikeun kantong plastik atanapi kantong gunny

Sagala bungkusan séjén salaku sarat customer urang téh OK

MOQ

100KG

Pabrikan

YIBIN SHUANGXING TEA INDUSTRI CO.,LTD

Panyimpenan

Simpen dina tempat anu garing sareng tiis pikeun neundeun jangka panjang

Pasar

Afrika, Eropa, Timur Tengah, Asia Tengah

Sertipikat

Sertipikat kualitas, sertipikat Phytosanitary, ISO, QS, CIQ, HALAL sareng anu sanésna salaku sarat

Sampel

Sampel gratis

Waktos pangiriman

20-35 poé sanggeus rinci urutan dikonfirmasi

palabuhan Fob

YIBIN / CHONGQING

istilah pamayaran

T/T

Kahiji, ciri penampilan

Huangshan Maofeng, bentukna gulungan leutik, kawas létah manuk, héjo konéng, lampu pérak, jeung daun lauk emas (umumna katelah emas).Maofeng strip ipis datar, héjo dina rada konéng, minyak warna embellish caang;Kuncup seukeut nestle caket dina daun sarta nyarupaan létah manuk.Puncak pucuk pucuk tea garing kedah kakeunaan.Puncak pucuk pucuk tea garing kedah kakeunaan.Puncak pucukna pucuk tea garing kedah kakeunaan, sareng puncak pucuk pucuk tea garing kedah disumputkeun sareng puncak pucuk pucuk tea garing kedah kakeunaan.Saatos super Huangshan Maofeng diseduh, kuncup sareng daunna bakal ditunda dina cai sacara vertikal, teras lalaunan tilelep, sareng kuncupna bakal lembut sareng lembut.

zhis

Mao Feng, ogé nujul kana green tea dina produksi awal formasi ipis jeung ketang, ngalaan pikiran héjo Anggang lembut.Puncak rambut anu dilakukeun di daérah leaflet ipis sareng bentukna ketat, kalayan tanduk sareng pucukna diungkabkeun.Warna minuman keras caang, seungitna jelas, rasana lembut sareng tiis, sareng handapeun daunna héjo sareng caang.Spésiés daun ageung, warnana semu konéng atanapi héjo poék, seungit kandel, kuncup lembut lembut dina dasar daun.

Dua, ciri picking

Huangshan Maofeng picking rupa, super Huangshan Maofeng picking baku pikeun pucukna sarta paméran mimiti daun, 1-3 Huangshan Mao.Standar petik Gunung Maofeng di Huangshan nyaéta hiji pucuk sareng hiji daun, sareng hiji pucuk sareng dua daun di awal.Hiji kuncup, hiji daun, dua daun;Hiji kuncup, dua sareng tilu daun mimiti ngabuka.Super Huangshan Maofeng ditambang sateuacan sareng saatos Poé Nyapu Makam, sareng 1-3 Huangshan Maofeng ditambang sateuacan sareng saatos Hujan Gandum.Saatos daun seger diimpor kana pabrik, aranjeunna kedah dipilih pikeun ngaleungitkeun daun frostbite sareng daun ruksakna serangga, sareng daun, batang sareng buah tea anu henteu nyumponan sarat standar kedah dipilih pikeun mastikeun kualitas kuncup. sareng daunna saragam sareng beresih.Lajeng nyebarkeun daun seger béda tenderness misah ka leungit sababaraha cai.

Pikeun ngajaga kualitas sareng kasegaran, isuk-isuk diperyogikeun sareng soré.Soré jeung peuting.Sajaba ti éta, luhureun Huangshan Maofeng bentukna kawas létah manuk urang, Bai Hao kakeunaan, warna kawas gading, daun lauk emas.Saatos diseduh, seungitna luhur sareng panjang, warna sup jelas, rasana seger sareng kandel, lemes sareng amis, handapeun daunna lembut sareng koneng, sareng gajihna janten kembang.Diantarana, serpihan emas sareng warna gading mangrupikeun dua ciri anu jelas anu ngajantenkeun bentuk Maofeng kelas luhur Huangshan béda ti Maofeng anu sanés.

Katilu, ambu

Di Gunung Maofeng kualitas luhur Huangshan, cokot sakeupeul daun tea garing deukeut irung anjeun, sarta anjeun bakal bau seger jeung seger, atawa boga seungit sarupa menyan orchid jeung chestnut.

Opat, tang

Brew daun teh salila 3 nepi ka 5 menit, lajeng tuang kaluar teh kana mangkok sejen.Lamun pangalusna Huangshan Maofeng, warna sup jelas tur caang, lampu héjo atawa konéng héjo, sarta jelas tapi teu mendung, seungit tur panjang.

Lima, rasa

Huangshan Maofeng inuman impor, umumna ngarasa rasa seger jeung kandel, teu pait, aftertaste amis.

Téknologi produksi

1, stan metik daun seger: saméméh jeung sanggeus Poé Nyapu Makam, petik tangkal tea séhat 1 kuncup 1 daun atawa 1 kuncup 2 daun di awal daun kuncup lembut lemak, sanggeus 6-12 jam sumebar héjo, nepi ka daun leungiteun luster , bau seungitna.

2, killing rubbing: dina pot condong atawa pot datar, jumlah daun téh 500-750 gram, sarat tina suhu luhur, jumlah leutik, remen goreng push gancang, nalika transpirasi uap cai, hiji jalma ti sisi. kipas, bubarkeun uap cai, pikeun nyegah konéng kusam.Deukeut ka sedeng, dua leungeun relatif, lima ramo diferensial, gently rubbing, ka dasar kana pot, lapak tiis.Lamun bar teu alus, anjeun tiasa knead eta gently sanggeus pot geus tiis.

3, drying awal: dina oven atawa dryer, suhu 90--110 C, unggal kandang pikeun Panggang ngeunaan pot daun héjo.Sarat seuneu seragam, smokeless, bookstand remen ngahurungkeun leuwih, drying ka touch saeutik tiasa handapeun drying, sarta timely nyebarkeun Uap tiis.

4, angkat: daun dipanggang munggaran nyebarkeun tiis pikeun satengah jam, lajeng nempatkeun kana pot, leungeun relatif rubbing angkat.Suhu kudu luhur lajeng low (90--60 ° C), leungeun kudu hampang lajeng beurat lajeng hampang.Nalika daun teh dasarna diatur, aya bal antlered leutik, sarta aya rasa tentacle atra.Lamun kira-kira 80% tina daun teh geus garing, nempatkeun eta dina pot jeung tiis aranjeunna.

5. Panggang deui (cukup garing): 2 nepi ka 3 kandang daun jeung hiji kandang, suhu mimitina luhur lajeng handap (80-60 ° C), Panggang nepi ka batang pegat, leungeun pulas tea bisa bubuk nyaéta luyu.Sanggeus tea cukup garing, winnow jadi rusak tungtung, tiis kana suhu kamar, pak kantong deui (kotak) nyimpen nepi atawa ngajual.

Pangaruh jeung pungsi maofeng

Maofeng milik green tea, nu mangrupakeun istilah umum pikeun lembut jeung green tea Anggang.Wewengkon anu ngahasilkeun utama nyaéta Yunnan, Emei, Zunyi, Wuyi sareng tempat-tempat sanés, diantara anu paling kasohor nyaéta Huangshan Maofeng di Propinsi Anhui.Sajaba ti éta, aya Emei Maofeng, Mengding Maofeng jeung saterusna.Wangun tea Maofeng belang, ketat tur ipis, kalawan warna héjo Empang jeung tanduk rupa diungkabkeun, ambu seger jeung langgeng.Warna minuman keras héjo caang sareng caang, rasana mellow sareng nyegerkeun sareng amis, sareng handapeun daunna héjo sareng terang sareng rata.

1. Ningkatkeun kamampuh mikir

Kafein anu dikandung dina Maofen bisa merangsang sistim saraf pusat, ngaronjatkeun agility otak, ngaleungitkeun kacapean, ngaronjatkeun efisiensi gawé, tapi ogé ngaronjatkeun kamampuh pikeun ngaronjatkeun pamikiran, judgment jeung memori.

2. Ngaronjatkeun sirkulasi getih

Maofen tiasa ningkatkeun métabolisme awak, ngamajukeun fungsi sirkulasi getih awak, ngirangan koléstérol, ningkatkeun kateguhan kapilér, sareng ningkatkeun antikoagulasi getih.

3. Nyegah panyakit kardiovaskular

Maofeng beunghar ku polifenol tea sareng vitamin C, anu tiasa ngamajukeun sirkulasi getih, ngaleungitkeun stasis getih sareng nyegah aterosklerosis.Mindeng nginum tea Maofeng bisa ngurangan incidence hipertensi sarta panyakit jantung koronér.

4. Ngurangan sél kanker

Polifenol tea anu aya dina Maofeng tiasa maéhan sél kanker sareng gaduh pangaruh nyegah sareng ngalawan kanker.Dina waktos anu sami, flavonoid anu dikandung dina Maofeng gaduh darajat anu béda tina épék anti kanker in vitro, sareng ogé tiasa maénkeun peran dina pencegahan kanker sareng épék anti kanker.

5, antibakteri jeung bacteriostatic

Polifenol tea sareng tanin anu dikandung dina Maofeng tiasa nguatkeun protéin baktéri sareng maéhan baktéri.Bisa dipaké pikeun ngubaran kolera, muriang typhoid, disentri, enteritis jeung panyakit peujit lianna.Éta ogé gaduh pangaruh anti-radang sareng baktéri dina luka kulit, borok sareng aliran purulent.Sajaba ti éta, pikeun pengobatan radang lisan, borok, nyeri tikoro jeung saterusna ogé boga pangaruh terapi tangtu.

6, pencegahan sarta pengobatan sagala rupa panyakit

Eusi vitamin C jeung polifenol tea dina Maofeng kawilang euyeub, nu boga pangaruh kuat dina inhibiting baranahan baktéri, résistansi radiasi, nyegah sarta curing sclerosis vascular, nurunkeun lipid getih sarta ngaronjatkeun sél getih bodas.

TU (2)

  • saméméhna:
  • Teras:
  • Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami