Kuding tea daun leutik

Katerangan pondok:

Teh Kuding miboga seungitna pait, jeung rasa amis.Cai mibanda fungsi relieving panas, ngaronjatkeun eyesight, ngahasilkeun cairan sarta quenching haus, moistening tikoro jeung relieving batuk, ngurangan tekanan getih sarta leungitna beurat, nyegah kanker sarta anti sepuh.Dipikawanoh salaku "teh séhat", "teh kaéndahan", "teh leungitna beurat


Rincian produk

Ngaran Produk

Kuding tea

Runtuyan tea

Kuding tea

Asalna

Propinsi Sichuan, Cina

Penampilan

ketat, seragam, coklat

AROMA

ambu luhur

Rasa

Mellow, pait, refreshing

Bungkusan

25g, 100g, 125g, 200g, 250g, 500g, 1000g, 5000g pikeun kotak kertas atawa tin

1KG, 5KG, 20KG, 40KG pikeun hal kai

30KG, 40KG, 50KG pikeun kantong plastik atanapi kantong gunny

Sagala bungkusan séjén salaku sarat customer urang téh OK

MOQ

1 kg

Pabrikan

YIBIN SHUANGXING TEA INDUSTRI CO.,LTD

Panyimpenan

Simpen dina tempat anu garing sareng tiis pikeun neundeun jangka panjang

Pasar

Afrika, Eropa, Timur Tengah, Asia Tengah

Sertipikat

Sertipikat kualitas, sertipikat Phytosanitary, ISO, QS, CIQ, HALAL sareng anu sanésna salaku sarat

Sampel

Sampel gratis

Waktos pangiriman

20-35 poé sanggeus rinci urutan dikonfirmasi

palabuhan Fob

YIBIN / CHONGQING

istilah pamayaran

T/T

TU (2)
TU (2)

fungsi:

Jieun panon leuwih jelas tur urination lancar.

Mantuan ngahasilkeun ciduh jeung slake haus, nguatkeun jantung.

Relieving batuk jeung leungit beurat.

Anti radang jeung kanker.Anti oksidasi, ngalambatkeun sepuh kulit

Jaga kageulisan anjeun sareng nguatkeun tulang.
Ngalempengkeun pembuluh darah, nguatkeun jantung.

Pangaruh kana hiperténsi, hyperlipemia sareng hyperglycemia.

Ningkatkeun fungsi imun awak.

Ngaleungitkeun napas goréng.


  • saméméhna:
  • Teras:
  • Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami