Pegat Hideung tea

Katerangan pondok:

Rusak tea hideung mangrupakeun jenis tea fragmented atawa granular, nu mangrupakeun produk bulk di pasar tea internasional, akuntansi pikeun ngeunaan 80% tina total volume ékspor tea di dunya.Éta gaduh sajarah produksi langkung ti 100 taun.

Pasar utama kalebet Amérika Serikat, Ukraina, Polandia, Rusia, Turki, Iran, Afghanistan, Inggris, Irak, Yordania, Pakistan, Dubai sareng nagara-nagara Wétan Tengah anu sanés.


Rincian produk

Ngaran Produk

Pegat Hideung tea

Runtuyan tea

Pegat Hideung tea

Asalna

Propinsi Sichuan, Cina

Penampilan

Pegat

AROMA

Ambu seger sareng kuat

Rasa

rasa lemes,

Bungkusan

4g / kantong, 4g * 30bgs / kotak pikeun kado packing

25g, 100g, 125g, 200g, 250g, 500g, 1000g, 5000g pikeun kotak kertas atawa tin

1KG, 5KG, 20KG, 40KG pikeun hal kai

30KG, 40KG, 50KG pikeun kantong plastik atanapi kantong gunny

Sagala bungkusan séjén salaku sarat customer urang OK

MOQ

8 TON

Pabrikan

YIBIN SHUANGXING TEA INDUSTRI CO.,LTD

Panyimpenan

Simpen dina tempat anu garing sareng tiis pikeun neundeun jangka panjang

Pasar

Afrika, Eropa, Timur Tengah, Asia Tengah

Sertipikat

Sertipikat kualitas, sertipikat Phytosanitary, ISO, QS, CIQ, HALAL sareng anu sanésna salaku sarat

Sampel

Sampel gratis

Waktos pangiriman

20-35 poé sanggeus rinci urutan dikonfirmasi

palabuhan Fob

YIBIN / CHONGQING

istilah pamayaran

T/T

Sampel

Sampel gratis

Tea hideung pegat mangrupikeun jinis tea pegat atanapi granular.Ieu mangrupakeun produk bulk dina pasar tea internasional.Éta kira-kira 80% tina total ékspor tea global.Éta gaduh sajarah produksi langkung ti 100 taun.

Teh hideung rengse rusak atawa granular dina penampilan, sop beureum caang, seungit seger, rasa mellow.

Prosés produksi:

Withering, twisting atanapi kneading, fermenting, drying

Teh hideung pegat dibagi kana prosés tradisional jeung non-tradisional nurutkeun prosés produksi.Prosés non-tradisional dibagi kana prosés Rotorvane, prosés CTC, prosés Legger jeung prosés LTP.Kualitas produk sareng gaya prosés persiapan anu béda-béda, tapi klasifikasi warna tea hideung rusak sareng spésifikasi penampilan unggal jinis dasarna sami.Broken black tea dibagi jadi opat spésifikasi warna: daun tea, broken tea, sliced ​​tea, and powdered tea.Teh daun ngabentuk strips luar, merlukeun knots ketat, glumes panjang, seragam, warna murni, sarta emas (atawa saeutik atawa euweuh emas).Sup éndoplasma nyaéta beureum caang (atanapi beureum caang), kalayan seungit anu kuat sareng ngaganggu.Numutkeun kualitasna, éta dibagi kana "Flowery Orange Pekoe" (FOP) sareng "Orange Yellow Pekoe" (OP).Wangun tea rusak téh granular, sarta granules diperlukeun pikeun jadi seragam dina beurat, ngandung sababaraha cents (atawa euweuh cents), sarta warna lemes.Sup batin ngagaduhan warna beureum anu kuat sareng seungit anu seger sareng kuat.Numutkeun kualitas, éta dibagi kana "jeruk kembangan sareng pekoe konéng" (Flowery).Pegat Oranyeu Pokoe (FB.OP), "Pegat Oranyeu Pokoe" (BOP), Pegat Pekoe (BP) jeung kelir séjén.Wangun tea anu diiris nyaéta serpihan bentuk jamur, kedah beurat sareng rata, supna beureum sareng caang sareng seungitna kuat.Numutkeun kualitasna, dibagi kana "Flowery Broken Orange Pekoe Fanning" (FBOPF) sareng "FBOPF" (disebut FBOPF).BOPF), "Pekko Chips" (PF), "Oranyeu Chips" (OF) jeung "Chips" (F) jeung desain séjén.Teh bubuk (Debu, D kanggo pondok) dina bentuk séréal keusik, sarta merlukeun beurat seragam jeung warna lemes.Sup jerona beureum sareng rada poék, sareng seungitna kuat sareng rada astringent.Pikeun opat jinis di luhur, tea daun henteu tiasa ngandung serpihan tèh, tèh pegat teu ngandung serpihan tèh, sareng tèh bubuk teu ngandung lebu tèh.Spésifikasina jelas sareng syaratna ketat.

Tindakan pancegahan:

1. Suhu: Nu leuwih luhur suhu, nu gancang kualitas tea bakal robah.Laju pencoklatan teh bakal ningkat 3-5 kali pikeun unggal paningkatan sapuluh derajat Celsius.Lamun tea disimpen dina tempat handap enol darajat Celsius, sepuh sarta leungitna kualitas tea bisa diteken.

2. Uap: Lamun kandungan Uap teh nyaeta ngeunaan 3%, komposisi tea jeung molekul cai aya dina hiji-lapisan hubungan molekular.Ku alatan éta, lipid bisa éféktif dipisahkeun tina molekul oksigén dina hawa pikeun nyegah deterioration oksidatif tina lipid.Nalika kandungan Uap daun tea ngaleuwihan 5%, Uap bakal robah jadi pangleyur, ngabalukarkeun parobahan kimiawi sengit sarta accelerating deterioration daun teh.

TU (2)

3. Oksigén: Oksidasi polifenol dina tea, oksidasi vitamin C, sareng polimérisasi oksidatif theaflavin sareng thearubigin, sadayana aya hubunganana sareng oksigén.Oksidasi ieu bisa ngahasilkeun zat bulukan sarta parah ngaruksak kualitas tea.

4. Cahaya: The irradiation cahaya accelerates kamajuan rupa réaksi kimiawi sarta boga pangaruh pisan ngarugikeun kana neundeun teh.Cahaya tiasa ngamajukeun oksidasi pigmén atanapi lipid tutuwuhan, khususna klorofil rentan luntur ku cahaya, sareng sinar ultraviolét anu paling penting.

TU (4)

Métode Panyimpenan:

Métode Panyimpen Jeruk Nipis: Pek tea, susun cingcin berlapis-lapis di sabudeureun altar keramik, teras bungkus kapur gancang dina kantong lawon teras teundeun di tengah kantong tea, segel sungut altar, teras teundeun dina tempat garing, tempat tiis.Hadé pisan mun éta ngaganti kantong quicklime unggal 1 nepi ka 2 bulan.

Métode Panyimpen Arang: Candak 1000 gram areng kana kantong lawon leutik, lebetkeun kana handapeun altar ubin atanapi kotak beusi leutik, teras susun daun tea anu dibungkus dina luhureun éta dina lapisan sareng eusian sungut anu disegel. altar.Arang kudu diganti sabulan sakali.

Métode panyimpen dina kulkas: Pasang tea énggal kalayan kandungan Uap kirang ti 6% kana kaléng beusi atanapi kai, segel kaléng nganggo pita, teras lebetkeun kana kulkas dina suhu 5 ° C.


  • saméméhna:
  • Teras:
  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami