Panghargaan

Pausahaan geus sababaraha kali meunang medali emas tina expo tea asup jeung kaluar propinsi, mérek dagang kawentar propinsi Sichuan komo sakabeh nagara, kitu ogé rupa-rupa sertipikat husus.Sarta sababaraha kali salaku Yibin industrialisasi tatanén ngarah usaha, kaluar-kampus pangajaran jeung base latihan.Pausahaan taat kana filosofi bisnis "survival ku kualitas sarta kaamanan, efisiensi ku manajemén ilmiah, ngembangkeun ku pioneering jeung inovasi", sarta nyokot integritas salaku tujuan nyieun babaturan, ngawula konsumén jeung neangan ngembangkeun umum.

Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display
×

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami