Sertipikat

Pausahaan nempel pentingna hébat kana manajemén kualitas produk jeung konstruksi brand, geus lulus "ISO9001 sertifikasi sistem manajemen kualitas internasional" jeung "QS" sertifikasi lisénsi produksi produk, sertipikat produk Halal, sertipikat catetan produksi, kadaharan héjo sarta sertipikat relevan lianna, sarta meunang "manajemén kualitas unit canggih" pikeun sababaraha kali.Dina 2006, pausahaan ieu ogé dileler "China Market Integrity Enterprise" ku Cina Market Integrity Committee.

Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display
×

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami