Green Tea Chunmee 9371

Katerangan pondok:

Teh chunmee 9371 (basa Perancis: Thé vert de Chine) parantos janten kategori ékspor tea utama.Utamana ékspor ka Aljazair, Maroko, Mauritania, Mali, Bénin, Sénégal, Uzbékistan, Rusia, jsb.


Rincian produk

Ngaran Produk

Chunmee 9371

Runtuyan tea

Cunmee green tea

Asalna

Propinsi Sichuan, Cina

Penampilan

Tali halus kedap, katulistiwa homogen seragam

AROMA

ambu luhur

Rasa

Saeutik pait dina mimiti sip, teras rada amis

Bungkusan

25g, 100g, 125g, 200g, 250g, 500g, 1000g, 5000g pikeun kotak kertas atawa tin

1KG, 5KG, 20KG, 40KG pikeun hal kai

30KG, 40KG, 50KG pikeun kantong plastik atanapi kantong gunny

Sagala bungkusan séjén salaku sarat customer urang téh OK

MOQ

8 TON

Pabrikan

YIBIN SHUANGXING TEA INDUSTRI CO.,LTD

Panyimpenan

Simpen dina tempat anu garing sareng tiis pikeun neundeun jangka panjang

Pasar

Afrika, Eropa, Timur Tengah, Asia Tengah

Sertipikat

Sertipikat kualitas, sertipikat Phytosanitary, ISO, QS, CIQ, HALAL sareng anu sanésna salaku sarat

Sampel

Sampel gratis

Waktos pangiriman

20-35 poé sanggeus rinci urutan dikonfirmasi

palabuhan Fob

YIBIN / CHONGQING

istilah pamayaran

T/T

 

Teh Chunmee dipanén tina hiji pucukna hiji daun jeung hiji pucukna dua daun ti Qingming ka Guyu salaku bahan baku, sarta eta diolah finely.Ciri-ciri kualitasna nyaéta: stripsna saé sapertos alis, warnana héjo sareng berminyak, seungitna luhur sareng tahan lama, rasana seger sareng amis, supna héjo sareng caang, sareng handapeun daunna lembut sareng lembut. héjo.Fungsi chunmee Tea:

▪ Anti sepuh.

▪ Antibakteri.

▪ Turunkeun lipid getih.

▪ Leungitna beurat jeung ngurangan gajih.

▪ Nyegah karies dental sareng mupus bau napas.

▪ Nyegah kanker.

▪ Whitening jeung panyalindungan UV.

▪ Bisa ningkatkeun gangguan pencernaan.

Naha anjeun terang Burkina Faso?

bolnaf

Burkina Faso (Basa Perancis: Burkina Faso), hiji nagara kakurung daratan di Afrika Kulon, sakabéh watesna aya di sisi kidul Gurun Sahara.Ngaran nagara "Burkina Faso" hartina "nagara gentlemen", ngagabungkeun basa lokal utama burkina (hartina "gentlemen") dina Musa jeung faso (hartina "nagara") dina Bambara.Ibukota Ouagadougou ayana di tengah-tengah nagara.

Éta kota panggedéna di nagara éta sareng pusat budaya sareng ékonomi.Burkina Faso ngagaduhan tingkat melek panghandapna di dunya, kalayan ngan ukur 23% wargana melek.Burkina Faso mangrupa salah sahiji nagara nu paling saeutik maju (nagara kurang maju) di dunya.Legana 270.000 kilométer pasagi sarta padeukeut jeung Mali, Basisir Gading, Ghana, Togo, Bénin jeung Niger.

Transportasi sareng ékonomi Burkina Faso

bgnfl2

Sacara ékonomi, nagara ieu dumasar kana tatanén jeung peternakan, akuntansi pikeun ampir 80% tina tanaga gawé nagara urang, sarta ogé mangrupa eksportir utama tanaga gawé asing ka nagara-nagara Afrika tatangga.Di ibukota, aya markas pausahaan industri leutik sarta komérsial kayaning perbaikan mesin, kapas ginning, samak, panggilingan béas, bir, jsb lolobana bahan ékspor kayaning kacang, katun jeung produk ternak di bagian tengah jeung kalér. nagara disebarkeun di dieu.

Hiji-hijina karéta api di daérah éta nyaéta ka Basisir Gading, janten éta gaduh interaksi anu caket sareng nagara éta.Burkina Faso mangrupakeun anggota African Airlines;tapi impor jeung ékspor Burkina Faso jeung Cina utamana dibawa ku Beijing Fanyuan International Transport Service Co., Ltd., nu dikontrak ku Ethiopian Airlines, sarta Ouagadougou boga mékanisme internasional.

Populasi 17,5 juta (2012).Aya leuwih ti 60 suku jeung basa resmi nyaéta Perancis.20% percanten ka Islam, sareng 10% percanten ka Protestan sareng Katolik.Mata uang ayeuna anu dianggo ku nagara éta nyaéta franc CFA, ogé dikaluarkeun ku Uni Ékonomi sareng Moneter Afrika Kulon (L'Union économique et monétaire ouest-africaine) anu diadegkeun babarengan ku nagara-nagara ieu.Volume dagang antara Cina jeung Burkina Faso dina taun 2007 kira-kira AS$200 juta, panurunan taun-ka-taun 6,4%, di antarana ékspor Cina AS$43,77 juta jeung impor AS$155 juta.Cina utamina ngékspor produk mékanis sareng listrik ka Burkina Faso sareng ngimpor katun.

bgnfl3

Impor tea di Burkina Faso

Bungkusan tea umum: kotak kertas 25g atanapi kantong leutik bungkusan tea cocog pikeun toko atanapi kantin pikeun ritel.

Jenis green tea: tea chunmee tengah jeung low-tungtung, sarta tea mesiu 3505.

Nomer tea umum: 8147, 41022,3505

Libur jeung taboos adat di Burkina Faso

bavg

libur utama: Poé kamerdikaan: 5 Agustus;Poé Nasional: 11 Désémber.

Adat istiadat jeung tatakrama

Urang Burkina Faso sopan pisan lamun ningali tamu asing, katingalina haneut, berehan sareng sopan, nyebatna "Mr.", "Your Excellency", "Mrs.", "Ms.", "Miss", jsb. Sok goyang. leungeun jeung sémah lalaki, sarta salam sémah awéwé kalayan imut, unggeuk, sarta sujud.

Dina kasempetan sosial, sémah asing anu ningali Burkina Faso bisa nelepon lalaki "Mr."jeung awéwé "Ny.", "Ny."atanapi "Cik" nalika aranjeunna ningali nami jalma Burkina Faso atanapi henteu, sareng aranjeunna tiasa nyandak inisiatif pikeun sasalaman sareng lalaki.Anjeun tiasa rada sujud pikeun ngucapkeun salam ka awéwé.Sababaraha kelompok étnis di Burkina Faso ngalarang jalma-jalma pikeun langsung nelepon kaisar atanapi kapala.Panginget khusus: jalma Burkina Faso henteu resep dipoto di will.Sateuacan nyandak gambar aranjeunna, anjeun kedah nampi idin ti aranjeunna.

TU (2)

  • saméméhna:
  • Teras:
  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami