Warta pausahaan

  • Pameran Cina-Eurasia ka-7 bakal dilaksanakeun di Xinjiang dina bulan Agustus,2022

    Pameran Cina-Eurasia ka-7 bakal dilaksanakeun di Xinjiang dina bulan Agustus,2022

    Pameran Cina-Eurasia ka-7, anu diayakeun ku Kamentrian Perdagangan sareng Kamentrian Luar Negeri, bakal dilaksanakeun di Pusat Konvénsi sareng Pameran Internasional Xinjiang ti 25 dugi ka 30 Agustus taun ieu, sareng bakal dilaksanakeun dina jalur ganda (online). + offline) mode pikeun ...
    Maca deui
  • Teh Chunmee diproduksi ku pabrik tea Yibin ékspor ka Kongo

    Teh Chunmee diproduksi ku pabrik tea Yibin ékspor ka Kongo

    Dina tanggal 20 Juni, dua wadah 40HQ tina chunmee green tea anu diproduksi ku Sichuan Yibin Tea Industry Co., Ltd dipak sareng dikirim ka Kongo.Teh chunmee angkatan ieu ngagaduhan 2 wadah, jumlahna 44 ton, sareng nilai barangna sakitar USD 180.000.Teh chunmee anu kami prod...
    Maca deui
  • Wilujeng sumping di stan kami 131st Canton fair online!

    Wilujeng sumping di stan kami 131st Canton fair online!

    Pameran Canton ka-131 dilaksanakeun ti 15 April nepi ka 24 April 2022. Sichuan Yibin Tea Industry Import & Export Co., Ltd. milu dina pameran.Pameran dilaksanakeun online.Perusahaan kami nyetél aula paméran langsung pikeun displa ...
    Maca deui
  • Bewara libur Festival Qingming

    Bewara libur Festival Qingming

    Festival Qingming nyaéta festival tradisional Cina kalayan sajarah 2500 taun.Kagiatan kabudayaan tradisional anu utami diantarana: angkat ka kuburan, jalan-jalan, maén ayunan, jsb. Qingming mangrupikeun pangakuan sareng respe...
    Maca deui
  • 131st Canton Fair bakal dilaksanakeun dina April 2022

    131st Canton Fair bakal dilaksanakeun dina April 2022

    Pameran Canton ka-131 di 2022 bakal dilaksanakeun dina 15-19 April 2022, jumlahna aya 5 dinten.Format khusus sareng skala acara bakal ditangtukeun dumasar kana faktor sapertos kaayaan wabah sareng syarat pencegahan sareng kontrol.Eusi paméran nyaéta: ele...
    Maca deui
  • Ékspor Teh Yibin ka Maroko dina 2022

    Ékspor Teh Yibin ka Maroko dina 2022

    Dina 26 Januari, dua wadah 40HQ tina chunmee green tea anu diproduksi ku Sichuan Yibin Tea Industry Co., Ltd dipak sareng dikirim ka Maroko, Afrika.Teh chunmee angkatan ieu ngagaduhan 2 wadah, jumlahna 46 ton, sareng nilai barangna sakitar USD 160.000.Perusahaan parantos nandatanganan pesenan ...
    Maca deui
  • Spring Festival Libur Pengumuman

    Spring Festival Libur Pengumuman

    Dear babaturan, Taun Anyar Cina ngan sabudeureun sudut.Punten diwartosan yén staf YIBIN TEA bakal aya dina Libur Festival Musim Semi ti 31 Jan - 6 Pebruari 2022 (sapertos di handap).Hapunten bilih aya kalepatan...
    Maca deui
  • Waktosna!

    Waktosna!

    Pikeun ngenalkeun anjeun perusahaan sareng pabrik nalika kami masihan tepuk tangan anu saé pikeun ulang taun perusahaan.Sichuan Yibin Tea Industry Import & Export Co., Ltd. diadegkeun dina bulan Nopémber, 2020, kalayan investasi umum 10,0 ...
    Maca deui
  • Perusahaan Impor & Ékspor Industri Teh Sichuan Yibin hadir dina paméran SIAL CHINA 2021.

    Perusahaan Impor & Ékspor Industri Teh Sichuan Yibin hadir dina paméran SIAL CHINA 2021.

    Perusahaan Impor & Ékspor Industri Teh Sichuan Yibin hadir dina paméran SIAL CHINA 2021.Nomer stan nyaéta G038.Wilujeng sumping didatangan kami!
    Maca deui
  • Perusahaan Impor & Ékspor Industri Teh Sichuan Yibin hadir dina Forum Perdagangan sareng Investasi Yibin-Étiopia

    Perusahaan Impor & Ékspor Industri Teh Sichuan Yibin hadir dina Forum Perdagangan sareng Investasi Yibin-Étiopia

    Pikeun ngamajukeun gawé babarengan antara Yibin sareng Étiopia dina widang perdagangan sareng investasi, Konsul Jenderal Étiopia Konsulat Jenderal di Chongqing nganjang ka Yibin sareng ngayakeun Forum Perdagangan sareng Investasi Yibin-Etiopia dina 12 Mei.Dina rapat, manajer ékspor ti Sichuan Yibin Te...
    Maca deui
  • Teh Sichuan Yibin bakal ilubiung dina Canton Fair online ka-129 ti 20210415-20210424

    Teh Sichuan Yibin bakal ilubiung dina Canton Fair online ka-129 ti 20210415-20210424

    Sichuan Yibin Tea Industry Import & Export Co.,Ltd bakal ilubiung dina Pameran Canton online ka-129 ti 15 April nepi ka 24 April 2021. Produk anu dipamerkeun kaasup Chunmee green tea, black tea, kuding tea, jasmine tea, jasmine tea jeung sajabana produk.Wilujeng sumping di showroom online anjeun ...
    Maca deui
  • Tinjauan ékspor industri tea Cina di 2020: jumlah ékspor tina rupa-rupa jinis tèh umumna turun

    Tinjauan ékspor industri tea Cina di 2020: jumlah ékspor tina rupa-rupa jinis tèh umumna turun

    Numutkeun data Bea Cukai Cina, dina bulan Désémber 2020, volume ékspor tea Cina nyaéta 24.600 ton, panurunan taun-ka-taun 24,88%, sareng nilai ékspor AS $ 159 juta, turun taun-taun 17,11%.Harga ékspor rata-rata dina bulan Désémber nyaéta AS $ 6,47 / kg, dibandingkeun sareng 2019. Dina période anu sami ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami