Teh hideung kualitas luhur Junlian Hong

Katerangan pondok:

Fungsi tina tea hideung Junlian Hong: Haneut awak sareng nolak tiis.Ieu beunghar protéin jeung gula, heats sarta warms beuteung.Bisa ngajaga burih, mantuan nyerna jeung ngagentos greasy.Éta ogé tiasa nyegah tiis.


Rincian produk

Ngaran

Teh hideung kualitas luhur Junlian Hong

Asalna

Propinsi Sichuan, Cina

Produsén

YIBIN SHUANGXING TEA INDUSTRI CO.,LTD

Panyimpenan

Simpen dina tempat anu garing sareng tiis pikeun neundeun jangka panjang

Runtuyan tea

hideung teh

Pasal NO.

Junlian Hong

MOQ

1 kg

palabuhan FOB

Yibin / palabuhan Chongqing

Sertipikat

ISO, QS, CIQ, HALAL

Sampel

Gratis

OEM

OK

Rincian produk:

"Sichuan Gongfu Hideung Tea", "Qihong" jeung "Dianhong" sacara koléktif dipikawanoh salaku tilu teas hideung utama di Cina, sarta aranjeunna geus well-dipikawanoh di Cina jeung mancanagara.

Sichuan Hideung Tea

Awal taun 1950-an, "Chuanhong Gongfu" (umumna katelah Sichuan black tea) ngarasakeun reputasi "Saiqihong" pas diluncurkeun di pasar internasional.Éta ogé meunang sababaraha panghargaan internasional, sareng kualitasna parantos dipuji sacara internasional sareng domestik.

Teh hideung Sichuan asalna di Yibin, sareng Pak Lu Yunfu, ahli tea anu kasohor di Cina, muji "Yibin mangrupikeun kampung halaman teh hideung Sichuan".

Junlian Hong top quality black tea

Sichuan beureum congou hideung tea dihasilkeun di Yibin, Propinsi Sichuan jeung tempat séjén, dihasilkeun dina 1950s congou black tea.Pikeun langkung ti 30 taun, merek wawakil Chuanhong nyaéta produk merek "Linhu", "Istana" sareng "Festival Night".Kalawan kualitas denda kabel kedap tur buleud, rupa jeung lempeng, rupa jeung warna lemes, seungit jeung rasa tinggi, Chuanhong sells ogé di pasar internasional tur geus jadi salah sahiji kualitas luhur congou black tea tina rising star di Cina.

Kaahlian produksi Teh Hideung Sichuan Gongfu janten warisan budaya intangible Propinsi Sichuan di 2014

Sichuan red congou black tea mangrupakeun béntang rising of congou black tea.Bentuk kabel gajih buleud ketang, némbongkeun emas Ho, warna hideung minyak Zewu embellish;Saatos brewing, éta boga ambu seger jeung gula jeruk, mellow sarta rasa seger, warna sup kandel tur caang, daun kandel, lemes malah beureum.Wewengkon produksi utamana ayana di wewengkon Yibin di kiduleun Sichuan.Perkebunan tea mangrupikeun rupa bumi anu luhur sareng tangkal tea berkecambah awal sareng lebet ka pasar dina April.Teh parantos dipuji ku komunitas internasional pikeun ciri anu luar biasa tina kualitas awal, lembut, gancang sareng saé.

Dina 26 Juni 2014, kaahlian produksi Sichuan Gongfu Teh Hideung asup ka Pamaréntahan Rahayat Propinsi Sichuan sarta ngumumkeun angkatan kaopat Daptar Proyék Warisan Budaya Intangible Propinsi Sichuan.Geus resmi jadi warisan budaya intangible Propinsi Sichuan.Kalawan sajarah leuwih ti 100 taun, "Chuan Hong Congou" geus hasil dilarapkeun pikeun Warisan Dunya, jadi kahiji tea hideung proyék warisan budaya intangible di Propinsi Sichuan, nu ogé bakal ngamajukeun ngembangkeun industri tea Yibin.

Junlian Hong top quality black tea2

Ciri-ciri tea hideung Sichuan Gongfu nyaéta: nyokot pucukna tunggal atawa hiji pucukna jeung hiji daun jeung pucuk lembut mimiti daun tea seger sanggeus layu jeung ngaguling, tuluy fermentasi.Daun tea anu diferméntasi didehidrasi sareng dibentuk ku gelombang mikro, teras dijemput sareng garing.Meunangkeun produk rengse.

Ieu mimiti diusulkeun ngagunakeun kuncup tangkal tea jeung daun nyieun tea hideung;Bréh, kualitas internal produk ieu ningkat.Bahan baku tea hideung anu didamel baheula mangrupikeun bahan anu kawilang kasar sareng lami, nyababkeun kualitas tea hideung langkung handap, sareng jinis tea hideung ieu pinuh ku emas, mellow sareng amis., Tanpa rarasaan kuat sarta stimulasi tea hideung tradisional, éta leuwih cocog pikeun rasa pagawe kerah bodas.

Mangpaat nginum Sichuan Gongfu teh hideung

1,Haneut awak jeung tahan tiis

A cangkir tea hideung haneut teu ngan bisa haneut awak anjeun, tapi ogé maénkeun peran dina pencegahan kasakit.Teh hideung téh beunghar protéin jeung gula, heats na warms beuteung, sarta bisa ningkatkeun kamampuh awak pikeun nolak tiis.Di sababaraha bagian di nagara urang, aya kabiasaan nambahkeun gula kana tea hideung jeung nginum susu, nu teu ngan bisa panas beuteung, tapi ogé ngaronjatkeun gizi sarta nguatkeun awak.

Ngajaga lambung

Polifenol tea anu dikandung dina tea gaduh pangaruh astringent sareng gaduh pangaruh stimulasi anu tangtu dina lambung.Éta langkung ngaganggu dina kaayaan puasa, janten sakapeung nginum tea dina beuteung kosong bakal nyababkeun teu ngarareunah.

Sedengkeun tea hideung dijieun ngaliwatan fermentasi jeung baking, polifenol teh ngalaman oksidasi énzimatik dina aksi oksidase, sarta eusi polifenol teh ngurangan, sarta iritasi burih ogé ngurangan.

Produk oksidasi polifenol tea dina tea hideung tiasa ngamajukeun nyerna ku awak manusa.Nginum tea hideung biasa sareng gula sareng susu tiasa ngirangan peradangan, ngajaga mukosa lambung, sareng ngagaduhan mangpaat anu tangtu pikeun ngajagaan lambung.

Ngabantosan nyerna sareng ngaleungitkeun gajih

Teh hideung tiasa ngaleungitkeun greasiness, ngabantosan nyerna cerna, ngamajukeun napsu, sareng nguatkeun fungsi jantung.Lamun anjeun ngarasa greasy sarta kembung dina diet poean anjeun, inuman leuwih tea hideung pikeun ngurangan greasiness jeung ngamajukeun nyerna.Lauk badag sarta daging mindeng nyieun jalma indigestion.Nginum tea hideung dina waktos ieu tiasa ngaleungitkeun greasiness, ngabantosan nyerna lambung sareng peujit, sareng ngabantosan kaséhatan anjeun.

nyegah tiis

Résistansi awak diréduksi sareng gampang kaserang tiis, sareng tea hideung tiasa nyegah pilek.Teh hideung gaduh kakuatan antibakteri anu kuat.Kekumu sareng tea hideung tiasa nyaring virus pikeun nyegah pilek, nyegah buruk huntu sareng karacunan pangan, sareng ngirangan gula getih sareng tekanan darah tinggi.

Teh hideung amis sareng haneut, beunghar protéin sareng gula, anu tiasa ningkatkeun daya tahan awak.Kusabab tea hideung pinuh diferméntasi, éta ngagaduhan iritasi anu lemah, sareng cocog pisan pikeun jalma anu burih sareng awak lemah.

TU (2)

  • saméméhna:
  • Teras:
  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami