Warta

  • Pameran Cina-Eurasia ka-7 bakal dilaksanakeun di Xinjiang dina bulan Agustus,2022

    Pameran Cina-Eurasia ka-7 bakal dilaksanakeun di Xinjiang dina bulan Agustus,2022

    Pameran Cina-Eurasia ka-7, anu diayakeun ku Kamentrian Perdagangan sareng Kamentrian Luar Negeri, bakal dilaksanakeun di Pusat Konvénsi sareng Pameran Internasional Xinjiang ti 25 dugi ka 30 Agustus taun ieu, sareng bakal dilaksanakeun dina jalur ganda (online). + offline) mode pikeun ...
    Maca deui
  • Nyiptakeun tea nganggo metode brew tiis pikeun usum panas anu nyegerkeun!

    Kalayan akselerasi ritme kahirupan masarakat, terobosan dina metode nginum tea tradisional - "metode nyéépkeun tiris" parantos populer, khususna dina usum panas, beuki seueur jalma anu ngagunakeun "metoda nyéépkeun tiis" pikeun ngadamel tea, anu henteu ngan ukur merenah. tapi ogé ogé ...
    Maca deui
  • Analisis ékspor tea Cina ti Januari nepi ka Méi 2022

    Analisis ékspor tea Cina ti Januari nepi ka Méi 2022

    Numutkeun data Bea Cukai Cina, dina bulan Méi 2022, volume ékspor tea Cina 29.800 ton, turun taun-ka-taun 5,83%, nilai ékspor AS $ 162 juta, turun taun-ka-taun 20,04%, jeung harga ékspor rata-rata AS $ 5.44 / kg, panurunan sataun-on-taun 15.0...
    Maca deui
  • Teh Chunmee diproduksi ku pabrik tea Yibin ékspor ka Kongo

    Teh Chunmee diproduksi ku pabrik tea Yibin ékspor ka Kongo

    Dina tanggal 20 Juni, dua wadah 40HQ tina chunmee green tea anu diproduksi ku Sichuan Yibin Tea Industry Co., Ltd dipak sareng dikirim ka Kongo.Teh chunmee angkatan ieu ngagaduhan 2 wadah, jumlahna 44 ton, sareng nilai barangna sakitar USD 180.000.Teh chunmee anu kami prod ...
    Maca deui
  • Mangpaat Teh Matcha: Alesan Ilmiah Awak Anjeun Bakal Suka

    Mangpaat Teh Matcha: Alesan Ilmiah Awak Anjeun Bakal Suka

    1. Nurunkeun koléstérol Urang ngamimitian sagala kauntungan matcha anu anjeun peryogikeun kalayan béja yén enya, matcha nurunkeun koléstérol LDL anjeun.Matcha tiasa ngaleungitkeun koléstérol goréng éta ku cara ningkatkeun tingkat koléstérol HDL anjeun.Koléstérol HDL disebut ogé koléstérol anu saé kusabab ...
    Maca deui
  • The 11th Sichuan International Tea Expo bakal dilaksanakeun di Chengdu, Cina

    The 11th Sichuan International Tea Expo bakal dilaksanakeun di Chengdu, Cina

    Sichuan International Tea Expo ka-11 bakal dilaksanakeun di Chengdu ti 28 nepi ka 31 Juli 2022. Sichuan International Tea Expo mangrupa acara industri taunan pikeun pabrik tea jeung pencinta teh.Kiwari, Sichuan Tea Expo geus dimekarkeun jadi skala badag, branded sarta profési ...
    Maca deui
  • Ékspor tea Cina dina kuartal kahiji 2022

    Ékspor tea Cina dina kuartal kahiji 2022

    Dina kuartal kahiji 2022, ékspor tea Cina ngahontal "mimiti anu saé".Numutkeun data Pabean Cina, ti Januari nepi ka Maret, volume ékspor kumulatif tea Cina éta 91.800 ton, ngaronjat 20,88%, sarta nilai ékspor kumulatif éta AS $ 505 juta, hiji ...
    Maca deui
  • Kahirupan rak tea béda

    Kahirupan rak tea béda

    1. black tea Sacara umum, umur rak tina black tea relatif pondok, biasana 1 taun.Umur rak tea hideung Ceylon kawilang panjang, langkung ti dua taun.Kahirupan rak tina bulk tea hideung umumna 18 bulan ...
    Maca deui
  • Naon jenis tea kedah inuman awéwé dina usum panas?

    Naon jenis tea kedah inuman awéwé dina usum panas?

    1. Teh Mawar Mawar ngandung seueur vitamin, anu tiasa ngatur ati, ginjal sareng lambung, ogé tiasa ngatur haid sareng nyegah gejala kacapean.Sareng nginum tea mawar tiasa ningkatkeun masalah kulit garing....
    Maca deui
  • Wilujeng sumping di stan kami 131st Canton fair online!

    Wilujeng sumping di stan kami 131st Canton fair online!

    Pameran Canton ka-131 dilaksanakeun ti 15 April nepi ka 24 April 2022. Sichuan Yibin Tea Industry Import & Export Co., Ltd. milu dina pameran.Pameran dilaksanakeun online.Perusahaan kami nyetél aula paméran langsung pikeun displa ...
    Maca deui
  • Naon jenis tea utamana dihasilkeun di propinsi Sichuan?

    Naon jenis tea utamana dihasilkeun di propinsi Sichuan?

    1. Teh Mengdingshan Teh Mengdingshan milik green tea.Bahan baku dipilih nalika musim semi equinox, sareng daun seger kalayan hiji kuncup sareng hiji daun dipilih pikeun dipetik.Teh Mengdingshan amis sareng seungit, warna daun teh emas, ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ngaleungitkeun tikoro garing anu disababkeun ku Teh?

    Kumaha carana ngaleungitkeun tikoro garing anu disababkeun ku Teh?

    Anyar-anyar ieu, Henteu kedah disebatkeun, tikoro garing saatos sacangkir tèh tiasa ngaganggu pisan.Janten, aya naon waé anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ngabéréskeun masalah?Sumuhun, aya!Nyatana, aya sababaraha solusi anu tiasa anjeun pertimbangkeun: ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami