Pameran

Sanggeus sababaraha taun akumulasi, perusahaan geus nyokot bagian dina paméran domestik jeung luar nagri leuwih ti 100 kali, ciri ékonomi paméran aliran panumpang, aliran informasi, aliran tunai, jsb Kauntungannana konsentrasi luhur, teu ngan éfisién bisa ngamajukeun produk perusahaan. , ningkatkeun kasadaran jeung dilegakeun saluran, ngamajukeun jualan, nyebarkeun brand, ogé bisa nyadiakeun usaha kalawan ngembangkeun téhnologi jeung kasempetan jasa, kituna, Usaha kedah ngalakukeun pakasaban padet dina pamasaran paméran, ku kituna survival tur ngembangkeun usaha dina ékonomi paméran on platform ieu pikeun ngahontal terobosan.

1. Kenal seueur calon konsumén

Salah sahijina nyaéta pikeun meunangkeun kauntungan dina sumber daya.Pikeun ngaktipkeun usaha milu mangtaun kaunggulan komparatif kabuka dina produk, téhnologi, produksi, pamasaran jeung aspék séjén, ngurangan biaya kasempetan sumberdaya domestik, sarta ngaronjatkeun daya saing komprehensif sahiji tempat host jeung usaha milu.80% mangrupakeun konsumén poténsial anyar, sarta adil ogé brings konsumén anyar-tingkat tinggi ka exhibitors.Pikeun produk sareng jasa perusahaan anu milu, aranjeunna tiasa ngahontal hasil sareng panén anu langkung saé.

2. diajar ti sasama

Situs paméran nyadiakeun kasempetan pikeun diajar kaayaan kalapa, pangaruh kasempetan ieu immeasurable.Di dieu, pamakéan pesaing nyadiakeun produk, harga jeung strategi marketing sarta aspék séjén informasi, mantuan Anjeun pikeun nyieun jangka pondok tur jangka panjang tata.Usaha pikeun ilubiung dina paméran pikeun ngalegaan pasar anyar nyaéta cara pikeun kéngingkeun hasil dua kali kalayan satengah usaha, tapi ogé ku cara anu paling efektif.

3. Tamp platform merek

Ékonomi paméran ngagaduhan kauntungan anu didorong ku industri.Pikeun usaha ilubiung dina pamasaran paméran, produk maranéhanana henteu ngan bisa pinuh dipintonkeun dina pameran, salajengna ningkatkeun kasadaran brand jeung reputasi, tapi ogé ngaliwatan pamasaran paméran aktif, bisa mawa pesenan ka usaha jeung tukeur kauntungan ékonomi euyeub pikeun aranjeunna.


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami