CTC 2 # Hideung tea

Katerangan pondok:

CTC hideung teh nujul kana teh hideung dijieun ku crushing, tearing na kneading.Daun teh dicincang jeung digulung jadi pellets ambéh jus tea oozes nalika brewed.Dasarna, ngan tea hideung diolah jadi CTC tea, nu boga sasmita béda nurutkeun ukuran béda. Pasar utama kaasup Amérika Serikat, Ukraina, Polandia, Rusia, Turki, Iran, Afghanistan, Britania, Irak, Yordania, Pakistan, Dubai jeung nagara Wétan Tengah lianna.


Rincian produk

Ngaran Produk

CTC Hideung tea

Runtuyan tea

Teh hideung

Asalna

Propinsi Sichuan, Cina

Penampilan

Partikel tea ditumbuk digulung pageuh, sup beureum

AROMA

Seger

Rasa

Kandel, kuat, seger

Bungkusan

4g / kantong, 4g * 30bgs / kotak pikeun kado packing

25g, 100g, 125g, 200g, 250g, 500g, 1000g, 5000g pikeun kotak kertas atawa tin

1KG, 5KG, 20KG, 40KG pikeun hal kai

30KG, 40KG, 50KG pikeun kantong plastik atanapi kantong gunny

Sagala bungkusan séjén salaku sarat customer urang OK

MOQ

8 TON

Pabrikan

YIBIN SHUANGXING TEA INDUSTRI CO.,LTD

Panyimpenan

Simpen dina tempat anu garing sareng tiis pikeun neundeun jangka panjang

Pasar

Afrika, Eropa, Timur Tengah, Asia Tengah

Sertipikat

Sertipikat kualitas, sertipikat Phytosanitary, ISO, QS, CIQ, HALAL sareng anu sanésna salaku sarat

Sampel

Sampel gratis

Waktos pangiriman

20-35 poé sanggeus rinci urutan dikonfirmasi

palabuhan Fob

YIBIN / CHONGQING

istilah pamayaran

T/T

 

Dina awal 1930-an, William Mckercher (William Mckercher) nimukeun mesin CTC.Mesin jenis ieu tiasa ngaremukkeun, nyobek, sareng ngagulung daun tea anu garing dina hiji waktos.Métode ngolah tea ieu, CTC, nyaéta sambungan hurup kahiji tina kecap Inggris tina tilu léngkah ieu.

Anu sanésna kalebet:

Pekoe disingget P): Pekoe

Pekoe pegat (BP): Pekoe dicincang atawa teu lengkep

Fannings disingget jadi F: nujul kana keureut ipis leuwih leutik batan pekoe ditumbuk.

Souchong (S kanggo pondok): Souchong tea

bubuk tea (debu disingget jadi D): bubuk tea atawa matcha

CTC hideung teh beunghar vitamin, asam glutamat, alanin, asam aspartat jeung zat gizi lianna, nu bisa mantuan nyerna cerna, ngamajukeun napsu, diuresis, sarta ngaleungitkeun busung lapar.

CTC hideung teh rusak teu boga warna kembang tea daun.Pegat teh teguh tur granular, warnana coklat poék jeung oily, rasa jero téh kuat tur seger, sarta warna sop beureum sarta caang. 

Ngabédakeun kualitas tea hideung rusak:

(1) Wangun: Bentuk pegat hideung teh kudu seragam.Partikel-partikel tea anu rusak digulung pageuh, daun tea anu lempeng sareng lempeng, potongan-potongan teh keriput sareng kandel, sareng tea anu handapna pasir-pasir, sareng awakna beurat.Spésifikasi potongan rusak, irisan, daun, sareng tungtung kedah dibédakeun.Teh pegat teu aya bubuk teh, bubuk teh teu aya bubuk, jeung bubuk teh teu ngandung lebu.Warnana hideung atanapi coklat, ngahindarkeun kulawu atanapi konéng.

(2) Rasa: Koméntar kana rasa tea hideung rusak, kalayan tekenan khusus kana kualitas sup.Sup kandel, kuat, sareng nyegerkeun.Konsentrasi mangrupikeun dasar kualitas tea hideung rusak, sareng kesegaran mangrupikeun gaya kualitas tea hideung rusak.Pegat sop teh hideung merlukeun kuat, kuat, sarta seger.Upami sopna hampang, kusam, sareng lami, kualitas tea langkung handap.

(3) Aroma: The high-grade pegat tea hideung boga ambu utamana tinggi, kalawan Fruity, kembang jeung aroma amis sarupa melati.Anjeun ogé tiasa ngambeu tea nalika anjeun hoyong ngaraosan.Dianhong, teh hideung pegat ti Yunnan di nagara kuring, seungitna kitu.

(4) Warna sup: beureum jeung caang leuwih hade, poék jeung bécék teu alus.Jero warna sareng kacaangan sup tea rusak hideung mangrupikeun cerminan kualitas sup tea, sareng curd sup tea (lemes saatos tiis) mangrupikeun prestasi anu saé pikeun kualitas sup.

Tinjauan luar negeri: Urang asing tea biasa marios sareng susu: nambihan susu seger kana unggal cangkir sup tea kalayan jumlah sakitar sapersapuluh tina sup tea.Loba teuing ditambahkeun teu kondusif pikeun ngaidentipikasi rasa sup.Saatos nambahkeun susu, warna sup téh pink caang atawa caang coklat-beureum, konéng lampu, beureum saulas atawa beureum caang leuwih hade, coklat poék, kulawu lampu, jeung bodas grayish teu alus.Rasa sup sanggeus susu diperlukeun pikeun tetep bisa ngarasakeun rasa tea atra, nu réaksi tina sup tea kandel.Saparantos sop tea diasupkeun, pipi teh langsung ngaheureuyan, nu ngabales kuatna sop tea.Upami anjeun ngan ukur ngarasa rasa susu anu atra sareng rasa tèh anu lemah, kualitas tèhna goréng.

Anjeun tiasa nambihan gula coklat sareng irisan jahé pikeun nginum tea hideung anu rusak.Inuman lalaunan bari haneut.Cai mibanda pangaruh gizi burih jeung ngajadikeun awak leuwih nyaman.Sanajan kitu, teu dianjurkeun nginum iced tea hideung.

TU (4)
TU (1)

Saatos brewing Sichuan Gongfu tea hideung, panggih batin seger jeung seger jeung ambu gula, rasa mellow jeung refreshing, sup kandel tur caang, daunna kandel, lemes jeung beureum.Ieu téh inuman tea hideung alus.Leuwih ti éta, nginum Sichuan Gongfu black tea ogé bisa ngajaga kaséhatan alus tur alus pikeun awak.


  • saméméhna:
  • Teras:
  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami