Ihtisar parusahaan

Dina raraga ngajual tea bulk kualitas luhur Sichuan urang ka pasar internasional, ngamangpaatkeun sumberdaya tèh éféktif, ngaronjatkeun panghasilan patani tea ', sarta salajengna ningkatkeun popularitas Yibin sarta reputasi ngaliwatan ékspor, Sichuan Liquor & Tea Group jeung Yibin Shuangxing Tea Industry Co. , Ltd babarengan investasi 10 juta RMB pikeun ngadegkeun SICHUAN YIBIN TEA IMPOR & EXPORT CO., LTD dina bulan Nopémber 2020. Sichuan Liquor & Tea Group invested 60%, Yibin Shuangxing Tea Industry Co., Ltd invested 40%.

Basis produksi perusahaan aya di Kota Yibin, Propinsi Sichuan, anu mangrupikeun daérah produksi utama tea kualitas luhur di Cina.Cai mibanda bahan baku loba pisan tea kualitas luhur.Pausahaan owns 20.000 mu ti 800 nepi ka 1200 méter kebon tea organik, dua basa produksi ékspor tea.Kalayan legana 15.000 méter pasagi bengkel sareng kaluaran taunan ampir 10.000 ton, éta mangrupikeun basis produksi ékspor tea anu paling standar, paling bersih sareng skala ageung di Propinsi Sichuan.

Pangwangunan pausahaan

Kaayaan ngembangkeun parusahaan: Leuwih taun, parusahaan geus cooperated tulus jeung Sichuan Tea Research Institute pikeun ngembangkeun produk kayaning "Shengxing Mingya", "Junshan Cuiming" jeung "Junshan Cuiya" dina runtuyan kompetisi tea kawentar.Dileler honors, dina 2006, urang meunang judul "Piala Ganlu" tea kualitas luhur di Propinsi Sichuan pikeun kahiji kalina.

Taun 2007, urang meunang hadiah kahiji "Piala Emei" Kompetisi Teh Terkenal.Pausahaan nempel pentingna hébat kana manajemen kualitas produk jeung wangunan brand, sarta geus successively lulus "ISO9001 International Quality Management System Sertifikasi" jeung "QS" sertifikasi lisénsi produksi produk, sarta geus dileler "Advanced Quality Management Unit" sababaraha kali."Sistem Manajemén Kasalametan Pangan ISO22000", "Sistem Manajemén Kaséhatan sareng Kasalametan OHSMS", "Sistem Manajemén Lingkungan ISO14001";sababaraha produk geus ngahontal standar EU.Dina 2006, éta ogé ditaksir salaku "Perusahaan Integritas Pasar Cina" ku Komite Integritas Pasar Cina.

Dina taun anu sarua, "Shengxing" merek dagang dileler judul "Yibin Kota well-dipikawanoh dagang".Produk perusahaan dijual di sakumna dunya sareng ditampi ku konsumén.

Budaya perusahaan

Pausahaan taat kana filosofi bisnis "survival ku kualitas jeung kaamanan, efisiensi ku manajemén ilmiah, ngembangkeun ku pioneering jeung inovasi", sarta nyokot integritas salaku tujuan sangkan babaturan, ngawula konsumén jeung neangan ngembangkeun umum.

Produk utama

 

Produk utama: Produk parusahaan ngawengku: hideung / green tea kawentar, runtuyan Chunmee, Congou black tea jeung pegat black tea, jasmine tea, jsb.

 

Kinerja penjualan sareng jaringan

Nilai kaluaran taunan ampir 100 juta rmb, ékspor tea kumulatif ampir 10 juta dolar, sareng ékspor tea kumulatif ampir 3,000 ton.Basis produksi perusahaan aya di Kota Yibin, Propinsi Sichuan, daérah produksi utama tèh kualitas luhur, fokus kana penanaman, produksi sareng pamrosésan tèh salami langkung ti sapuluh taun, mangrupikeun produksi anu paling penting sareng dasar pamrosésan tèh Sichuan. ékspor.Produk utamana diékspor ka Aljazair, Maroko, Mauritania, Mali, Bénin, Sénégal, Uzbékistan, Rusia, Wétan Tengah jeung nagara jeung wewengkon séjén.

jasa saatos-jualan

Perusahaan gaduh tim panalungtikan sareng pamekaran produk ékspor anu kuat, anu tiasa nyaluyukeun karakteristik produk dumasar kana kabutuhan palanggan anu béda;Dina raraga ngahontal tujuan parusahaan "ngalakukeun husus, lakukeun rupa, lakukeun ogé sarta ngalakukeun panjang", éta mangrupa pilihan dilawan pikeun ngaronjatkeun konsép, jasa operasi sarta ngaronjatkeun kapuasan pamaké.

Sarta tina pangalaman praktis diringkeskeun nepi ka "customer nyaeta kuring" "unggal kecap sarta aksi pikeun reputasi parusahaan, unggal bit pikeun kapentingan konsumén" konsep layanan ieu, salaku pituduh pikeun sakabéh motto jasa sanggeus-jualan parusahaan.


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami