Sichuan Congou Hideung tea

Katerangan pondok:

Propinsi Sichuan mangrupa salah sahiji tempat lahirna tangkal tea di Cina.Kalayan iklim anu hampang sareng curah hujan anu seueur, éta cocog pisan pikeun kamekaran tea.Penampilan teh Sichuan congou hideung téh kedap tur fleshy, kalawan pekoe emas, ambu endogenous kalawan seungit gula jeruk, rasa mellow tur seger, The sup teh nyaeta sup beureum jeung caang.Pasar utama kalebet Amérika Serikat, Ukraina, Polandia, Rusia, Turki, Iran, Afghanistan, Inggris, Irak, Yordania, Pakistan, Dubai sareng nagara-nagara Wétan Tengah anu sanés.


Rincian produk

Ngaran Produk

Sichuan Congou Hideung tea

Runtuyan tea

Teh hideung

Asalna

Propinsi Sichuan, Cina

Penampilan

Panjang sareng ipis sareng tip emas, Warnana hideung sareng oily, sup beureum

AROMA

Ambu seger sareng amis

Rasa

rasa lemes,

Bungkusan

4g / kantong, 4g * 30bgs / kotak pikeun kado packing

25g, 100g, 125g, 200g, 250g, 500g, 1000g, 5000g pikeun kotak kertas atawa tin

1KG, 5KG, 20KG, 40KG pikeun hal kai

30KG, 40KG, 50KG pikeun kantong plastik atanapi kantong gunny

Sagala bungkusan séjén salaku sarat customer urang OK

MOQ

8 TON

Pabrikan

YIBIN SHUANGXING TEA INDUSTRI CO.,LTD

Panyimpenan

Simpen dina tempat anu garing sareng tiis pikeun neundeun jangka panjang

Pasar

Afrika, Eropa, Timur Tengah, Asia Tengah

Sertipikat

Sertipikat kualitas, sertipikat Phytosanitary, ISO, QS, CIQ, HALAL sareng anu sanésna salaku sarat

Sampel

Sampel gratis

Waktos pangiriman

20-35 poé sanggeus rinci urutan dikonfirmasi

palabuhan Fob

YIBIN / CHONGQING

istilah pamayaran

T/T

 

Rincian produk:

"Sichuan Gongfu Hideung Tea", "Qihong" jeung "Dianhong" sacara koléktif dipikawanoh salaku tilu teas hideung utama di Cina, sarta aranjeunna geus well-dipikawanoh di Cina jeung mancanagara.

Sichuan Hideung Tea

Awal taun 1950-an, "Chuanhong Gongfu" (umumna katelah Sichuan black tea) ngarasakeun reputasi "Saiqihong" pas diluncurkeun di pasar internasional.Éta ogé meunang sababaraha panghargaan internasional, sareng kualitasna parantos dipuji sacara internasional sareng domestik.

Teh hideung Sichuan asalna di Yibin, sareng Pak Lu Yunfu, ahli tea anu kasohor di Cina, muji "Yibin mangrupikeun kampung halaman teh hideung Sichuan".

Sichuan Hideung Tea

Awal taun 1950-an, "Chuanhong Gongfu" (umumna katelah Sichuan black tea) ngarasakeun reputasi "Saiqihong" pas diluncurkeun di pasar internasional.Éta ogé meunang sababaraha panghargaan internasional, sareng kualitasna parantos dipuji sacara internasional sareng domestik.

Teh hideung Sichuan asalna di Yibin, sareng Pak Lu Yunfu, ahli tea anu kasohor di Cina, muji "Yibin mangrupikeun kampung halaman teh hideung Sichuan".

(1) Paké cai cinyusu gunung, cai sumur, cai dimurnikeun sarta low-kalsium-magnésium "cai lemes" séjén pikeun brewing pikeun mastikeun yén caina seger, teu warnaan, hambar, sarta luhur di oksigén;kualitas luhur Sichuan Gongfu teh hideung pangalusna brewed tanpa cai ketok.

(2) Teh hideung Sichuan Gongfu teu tiasa diseduh ku cai anu ngagolak panas dugi ka 100 derajat Celsius.Utamana high-end Sichuan Gongfu hideung teh dijieun tina sprouts daun tea, Anjeun kudu ngadagoan cai nu ngagolak pikeun niiskeun nepi ka 80-90 darajat Celsius saméméh brewing.

(3) Pasang 3-5 gram tea garing per cangkir.Gelembung kahiji nyaéta pikeun nyeuseuh tea, gancang kaluar tina cai keur nyeuseuh cangkir jeung bau seungit, panjang gelembung kahiji nepi ka kasapuluh ngeunaan: 15 detik, 25 detik, 35 detik, 45 detik.Waktu ngurangan cai bisa dikawasa nurutkeun preferensi pribadi.

(4) Paké set tea husus.Salian nginum Sichuan Gongfu tea hideung, Anjeun kudu ngahargaan tumbling sarta manjang daun tea dina caina, jadi éta pangalusna ngagunakeun set cangkir kaca husus pikeun tea hideung brew.

(5) Tuang ngeunaan hiji-kasapuluh tina cai panas kana cangkir ka scald cangkir, lajeng nempatkeun 3-5 gram tea, lajeng tuang cai sapanjang témbok kaca keur brewing.Daun tea bakal sumebar dina cangkir.Ambu euyeub unik.

Mangpaat nginum teh hideung Sichuan Congou

1,Haneut awak jeung tahan tiis

A cangkir tea hideung haneut teu ngan bisa haneut awak anjeun, tapi ogé maénkeun peran dina pencegahan kasakit.Teh hideung téh beunghar protéin jeung gula, heats na warms beuteung, sarta bisa ningkatkeun kamampuh awak pikeun nolak tiis.Di sababaraha bagian di nagara urang, aya kabiasaan nambahkeun gula kana tea hideung jeung nginum susu, nu teu ngan bisa panas beuteung, tapi ogé ngaronjatkeun gizi sarta nguatkeun awak.

black tea (1)

Ngajaga lambung

Polifenol tea anu dikandung dina tea gaduh pangaruh astringent sareng gaduh pangaruh stimulasi anu tangtu dina lambung.Éta langkung ngaganggu dina kaayaan puasa, janten sakapeung nginum tea dina beuteung kosong bakal nyababkeun teu ngarareunah.

Sedengkeun tea hideung dijieun ngaliwatan fermentasi jeung baking, polifenol teh ngalaman oksidasi énzimatik dina aksi oksidase, sarta eusi polifenol teh ngurangan, sarta iritasi burih ogé ngurangan.

Produk oksidasi polifenol tea dina tea hideung tiasa ngamajukeun nyerna ku awak manusa.Nginum tea hideung biasa sareng gula sareng susu tiasa ngirangan peradangan, ngajaga mukosa lambung, sareng ngagaduhan mangpaat anu tangtu pikeun ngajagaan lambung.

Ngabantosan nyerna sareng ngaleungitkeun gajih

Teh hideung tiasa ngaleungitkeun greasiness, ngabantosan nyerna cerna, ngamajukeun napsu, sareng nguatkeun fungsi jantung.Lamun anjeun ngarasa greasy sarta kembung dina diet poean anjeun, inuman leuwih tea hideung pikeun ngurangan greasiness jeung ngamajukeun nyerna.Lauk badag sarta daging mindeng nyieun jalma indigestion.Nginum tea hideung dina waktos ieu tiasa ngaleungitkeun greasiness, ngabantosan nyerna lambung sareng peujit, sareng ngabantosan kaséhatan anjeun.

Nyegah Tiis

black tea (2)

Résistansi awak diréduksi sareng gampang kaserang tiis, sareng tea hideung tiasa nyegah pilek.Teh hideung gaduh kakuatan antibakteri anu kuat.Kekumu sareng tea hideung tiasa nyaring virus pikeun nyegah pilek, nyegah buruk huntu sareng karacunan pangan, sareng ngirangan gula getih sareng tekanan darah tinggi.

Teh hideung amis sareng haneut, beunghar protéin sareng gula, anu tiasa ningkatkeun daya tahan awak.Kusabab tea hideung pinuh diferméntasi, éta ngagaduhan iritasi anu lemah, sareng cocog pisan pikeun jalma anu burih sareng awak lemah.

anti sepuh

Flavonoid sareng polifenol tea anu aya dina tea hideung mangrupikeun komponén antioksidan alami, anu tiasa ningkatkeun kapasitas antioksidan awak sareng ngaleungitkeun radikal bébas dina awak.Ieu mangrupikeun panyabab penting tina sepuh manusa, sareng réaksi oksidasi ngirangan kabébasan.Saatos dasarna ngaleungit, gejala sepuh manusa moal muncul.

Anti kacapean

Nginum langkung seueur tea hideung dina waktos biasa ogé tiasa ningkatkeun kamampuan anti kacapean awak, sabab kafein anu aya dina tea hideung tiasa ngagumbirakeun jantung sareng pembuluh darah, ngagancangkeun sirkulasi getih, sareng ogé ngamajukeun métabolisme asam laktat dina awak. péngkolan micu awak Nu penting ayana kacapean, sanggeus jumlahna ngurangan, awak manusa moal deui ngarasa fatigued, sarta bakal ngarasa utamana energetic.

black tea (3)
TU (2)

Saatos brewing Sichuan Gongfu tea hideung, panggih batin seger jeung seger jeung ambu gula, rasa mellow jeung refreshing, sup kandel tur caang, daunna kandel, lemes jeung beureum.Ieu téh inuman tea hideung alus.Leuwih ti éta, nginum Sichuan Gongfu black tea ogé bisa ngajaga kaséhatan alus tur alus pikeun awak.


  • saméméhna:
  • Teras:
  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami