TEH HÉJÉ CHAO QING

Katerangan pondok:

Karakteristik kualitas nyaéta cangkéng sareng langsing, warnana héjo sareng beueus, seungitna luhur sareng awét, lemes, seungitna seger sareng mellow, rasana beunghar, warna sup, handapeun daun konéng sareng caang.


Rincian produk

Goreng green tea nujul kana téhnik layukeun daun tea dina pot ku cara maké seuneu leutik dina prosés nyieun daun tea.Ngaliwatan rolling jieunan, cai dina daun tea ngejat gancang, blocking prosés fermentasi daun tea, sarta nyieun hakekat jus tea sagemblengna dipikagaduh.Goreng green tea mangrupakeun kabisat badag dina sajarah tea.

Ngaran Produk

green tea

Runtuyan tea

Chao Qing

Asalna

Propinsi Sichuan, Cina

Penampilan

Panjang, buleud, datar

AROMA

seger, lemah sareng lampu

Rasa

refreshing, jukut jeung astringent

Bungkusan

25g, 100g, 125g, 200g, 250g, 500g, 1000g, 5000g pikeun kotak kertas atawa tin

1KG, 5KG, 20KG, 40KG pikeun hal kai

30KG, 40KG, 50KG pikeun kantong plastik atanapi kantong gunny

Sagala bungkusan séjén salaku sarat customer urang téh OK

MOQ

100KG

Pabrikan

YIBIN SHUANGXING TEA INDUSTRI CO.,LTD

Panyimpenan

Simpen dina tempat anu garing sareng tiis pikeun neundeun jangka panjang

Pasar

Afrika, Eropa, Timur Tengah, Asia Tengah

Sertipikat

Sertipikat kualitas, sertipikat Phytosanitary, ISO, QS, CIQ, HALAL sareng anu sanésna salaku sarat

Sampel

Sampel gratis

Waktos pangiriman

20-35 poé sanggeus rinci urutan dikonfirmasi

palabuhan Fob

YIBIN / CHONGQING

istilah pamayaran

T/T

Digoréng green tea kusabab cara pengeringan green tea dipaké pikeun ngagoreng ngaranna.Numutkeun penampilanna, aranjeunna tiasa dibagi kana tilu kategori: héjo goreng panjang, héjo goreng buleud sareng héjo goreng datar.Hejo goreng panjang siga alis, ogé katelah alis tea.Wangun héjo digoréng buleud kayaning partikel, ogé katelah tea mutiara.Teh hijau goreng datar disebut oge teh datar.Kualitas héjo goreng anu panjang dicirikeun ku cangreud anu ketat, warna héjo, seungit sareng tahan, rasa anu beunghar, warna sup, konéng dina handapeun daun.Héjo Anggang buleud tur kedap sakumaha manik dina bentuk, seungit jeung kuat dina rasa, sarta busa-tahan.

Produk héjo goreng datar datar tur mulus, seungit jeung nikmat, kayaning West Lake Longjing.Dina meunteun dagang kualitas tea halis, sampel baku fisik tea hukum mindeng dipaké salaku dadasar ngabandingkeun, umumna ngagunakeun leuwih luhur ti standar, "low", "sarua" tilu sasmita tina harga.

u=3106338242,1841032072&fm=26&gp=0[1]

Ciri tina

Karakteristik kualitas nyaéta: kabelna ketat sareng mulus, warna minuman kerasna héjo, handapeun daunna héjo, seungitna seger sareng seukeut, rasana kuat sareng konvergénsina beunghar, sareng résistansi pembuatan bir saé.

Variétas utama green tea goreng nyaéta Teh Alis, Teh Mutiara, West Lake Longjing, Lao Zhu Dafang, Biluochun, Mengding Ganlu, Duyun Maojian, Xinyang Maojian, Wuzi Xianhao jeung saterusna.

Goreng green tea klasifikasi

green tea nyaeta panjang tur aduk-goreng

Alatan épék béda tina operasi mékanis atawa manual dina prosés drying, tea cheng geus kabentuk wangun béda kayaning strip, bead buleud, kipas datar, jarum jeung screw, jsb Numutkeun penampilan maranéhanana, tea cheng bisa dibagi jadi tilu jenis. : hejo goreng panjang, hejo goreng buleud jeung hejo goreng datar.Hejo goreng panjang siga alis, ogé katelah alis tea.Desain jeung warna produk rengse anu Jane halis, Gongxi, Yucha, Jarum halis, Xiu halis jeung saterusna, unggal mibanda ciri kualitas béda.Jane alis: kabelna ipis sareng lempeng atanapi bentukna sapertos alis awéwé anu geulis, warnana héjo sareng tiris, seungitna seger sareng seger, rasana kandel sareng tiis, warna sup, handapeun daunna. héjo jeung konéng sarta caang;Gongxi: Ieu teh buleud dina hejo goreng panjang.Ieu disebut Gongxi sanggeus pemurnian.Partikel bentukna sami sareng manik tea, handapeun daun buleud masih lembut sareng rata;Teh Hujan: asalna teh bentukna panjang dipisahkeun tina Teh Mutiara, tapi ayeuna lolobana tea Hujan dicandak ti Eyebrow tea.Bentukna pondok sareng ipis, masih kedap, kalayan warna héjo sanajan, ambu murni sareng rasa anu kuat.Warna minuman kerasna konéng sareng héjo, sareng daunna masih lembut sareng rata.Kualitas héjo goreng anu panjang dicirikeun ku cangreud anu ketat, warna héjo, seungit sareng tahan, rasa anu beunghar, warna sup, konéng dina handapeun daun.

green tea nyaeta buleud tur aduk-goreng

Penampilan sapertos partikel, ogé katelah tea mutiara.Bentuk partikelna buleud tur kedap.Kusabab wewengkon produksi béda jeung métode, éta bisa dibagi kana Pingchaoqing, Quanggang Hui Bai na Yongxi Huoqing, jsb Pingqing: dihasilkeun dina shengxian, xinchang, shangyu jeung kabupaten lianna.Teh wol anu disampurnakeun sareng disebarkeun konsentrasi di Pingshui Town of Shaoxing dina sajarah.Wangun tea rengse rupa, buleud tur raket pageuh kawas mutiara, ku kituna disebut "Pingshui Pearl Tea" atawa Pinggreen, sedengkeun tea wol disebut Pingfried Green.Héjo Anggang buleud tur kedap sakumaha manik dina bentuk, seungit jeung kuat dina rasa, sarta busa-tahan.

Goreng green tea flat fried green tea

Produk rengse datar tur mulus, seungit jeung nikmat.Alatan bédana aréa produksi jeung métode manufaktur, utamana dibagi kana tilu rupa: Longjing, Qiqiang na Dafang.Longjing: dihasilkeun di Hangzhou West Lake District, ogé katelah West Lake Longjing.Daun seger picking hipu, sarat tina seragam daun pucukna kana kembang, workmanship senior Longjing utamana rupa, kalawan "héjo, seungit. Ciri kualitas rasa amis jeung bentuk geulis. Bedil bandéra: dihasilkeun dina hangzhou longjing aréa tea sabudeureun tur padeukeut. Yuhang, fuyang, xiaoshan jeung county séjén Berehan: dihasilkeun dina county manehna, propinsi Anhui na Zhejiang Lin hiji, chun wewengkon padeukeut, kalawan manehna county heubeul awi berehan nu paling kawentar Tea héjo datar digoréng disebut datar tea.

Goreng green tea klasifikasi séjén

Teh héjo goreng ipis sareng lembut ngarujuk kana green tea anu digoréng anu didamel tina ngolah kuncup sareng daun anu lembut.Ieu teh kategori utama green tea husus, sarta lolobana milik tea sajarah.Kabéh green tea Anggang diolah ku picking kuncup lembut alus sarta daun milik tender green tea Anggang.Disebut oge green tea panggang husus kusabab ngahasilkeun leutik, kualitas unik sarta bahan langka.West Lake Longjing sareng Biluochun duanana lembut sareng digoréng green tea.

Proses pangolahan green tea goreng

Ihtisar ngeunaan Fried Green Tea

Produksi teh Cina urang, kalawan green tea keur pangheubeulna.Ti Dinasti Tang, Cina geus ngadopsi métode steaming tea, lajeng robah jadi steam green tea leupas dina Dinasti Song.Dina Dinasti Ming, Cina nimukeun métode frying héjo, lajeng laun ngaleungitkeun steaming héjo.

Kiwari, prosés ngolah green tea dipaké di nagara urang nyaéta: daun seger ① curing, ② rolling jeung ③ drying.

Digoréng green tea bérés

Green pagawean teh ukuran teknis konci pikeun ngabentuk kualitas green tea.Tujuan utamina nyaéta pikeun ngancurkeun kagiatan énzim dina daun seger sareng ngeureunkeun oksidasi énzimatik polifenol, ku kituna kéngingkeun warna, ambu sareng rasa green tea.Dua nyaéta ngirim kaluar gas jukut, ngembangkeun seungit tea;Tilu nyaéta pikeun nguapkeun bagian tina cai, supados janten lemes, ningkatkeun kateguhan, gampang ngagulung.Saatos daun seger dipetik, aranjeunna kedah disebarkeun dina taneuh salami 2-3 jam, teras aranjeunna kedah réngsé.Degreening prinsip hiji nyaeta "suhu luhur, mimitina luhur sanggeus low", ku kituna suhu pot atawa roller ka 180 ℃ atawa saluhureuna, guna gancang ngancurkeun aktivitas énzim, lajeng appropriately ngurangan hawa, ku kituna pucukna nu. ujung jeung daun tepi teu kudu digoréng, mangaruhan kualitas green tea, maehan rata jeung tuntas, heubeul jeung teu coke, lembut jeung teu atah tujuan.Prinsip kadua pagawean nyaéta ngawasaan "maéhan daun heubeul enteng, daun ngora maéhan heubeul".Nu disebut maéhan heubeul, nyaéta leungit leuwih cai luyu;Anu disebut pembunuhan lembut, nyaéta leungitna cai anu pas.Kusabab katalisis énzim dina daun ngora kuat sarta kandungan cai luhur, jadi daun heubeul kudu dipaehan.Lamun daun ngora tiwas, aktivasina énzim teu sagemblengna ancur pikeun ngahasilkeun batang beureum jeung daun beureum.Eusi cai daunna luhur teuing, cairna gampang leungit nalika digulung, sareng gampang janten lembek nalika mencét, sareng kuncup sareng daunna gampang pegat.Sabalikna, daun kolot anu handap kasar kudu dipaehan lembut, daun anu kolot kasar eusina cai saeutik, eusi selulosa luhur, daun kasar jeung teuas, saperti maéhan daun anu hejo anu eusina kurang cai, hese ngabentuk nalika digulung, sarta gampang pegat. nalika pressurizing.Tanda-tanda sedeng daun héjo nyaéta: warna daun robah tina héjo caang ka héjo poék, tanpa batang sareng daun beureum, daunna lemes sareng rada caket, batang sareng batang anu lembut dilipat terus, daun diciwit pageuh kana. grup, rada elastis, gas jukut ilang, sarta seungit tea kaungkap.

Aduk - tumis green tea

Tujuan rolling nyaéta pikeun ngurangan volume, iklas pondasi alus pikeun frying jeung ngabentuk, jeung ngancurkeun jaringan daun appropriately, jadi jus tea gampang brew jeung tahan ka brewing.

Kneading umumna dibagi kana kneading panas jeung kneading tiis, nu disebut kneading panas, nyaeta maehan daun héjo tanpa tumpukan up bari panas kneading;Nu disebut kneading tiis, nyaéta pikeun maéhan daun héjo kaluar tina pot, sanggeus hiji periode waktu sumebar, jadi suhu daun turun ka tingkat nu tangtu kneading.Daun anu sepuh ngagaduhan eusi selulosa anu luhur, sareng henteu gampang janten jalur nalika ngagulung, sareng gampang ngagunakeun kneading panas.Canggih daun lembut gampang gulung kana strips, guna ngajaga warna alus jeung ambu, pamakéan kneading tiis.

Ayeuna, salian ti produksi Longjing, Biluochun sareng tea buatan tangan anu sanés, seuseueurna tèh digulung ku mesin gulung.Nyaéta, nempatkeun daun seger kana tong kneading, nutupan panutup mesin rolling, sarta nambahan tekanan tangtu pikeun rolling.Prinsip tekanan nyaéta "hampang, beurat, hampang".Maksudna mun gently pencét heula, lajeng laun aggravate, lajeng lalaunan ngurangan, bagian panungtungan tekanan sarta knead salila kira 5 menit.Laju karuksakan sél daun rolling umumna 45-55%, sarta jus tea tataman kana beungeut daun, sarta leungeun karasaeun lubricated sarta caket.

Goreng green tea nepi ka garing

Aya loba métode drying, sababaraha kalawan dryer atawa dryer drying, sababaraha kalayan pot ngagoreng garing, sababaraha kalayan rolling tong ngagoreng garing, tapi euweuh urusan naon metoda, tujuanana nyaéta: hiji, daun dina dasar finish terus nyieun. parobahan dina eusi, ngaronjatkeun kualitas internal;Kadua, dina dasar rolling pagawean tali, ningkatkeun bentuk;Tilu, ngaleupaskeun Uap kaleuleuwihan, nyegah mildew, gampang pikeun nyimpen.Tungtungna, saatos garing, daun tea kedah nyumponan kaayaan panyimpen anu aman, nyaéta, eusi Uap kedah aya dina 5-6%, sareng daunna tiasa dirobih ku leungeun.

Ulasan ngeunaan green tea goreng

Hejo goreng lila sanggeus dimurnikeun pikeun tea alis.Di antarana, Jane halis bentukna cangreud ketat, warna héjo embellish frosting, sup warna konéng héjo caang, chestnut seungit, rasa mellow, konéng sarta héjo handap daun, kayaning bentuk gelembung, kulawu, seungit teu murni, haseup char pikeun produk file salajengna.

(1) Sampel standar tea alis pikeun ékspor tiasa dibagi kana: Tezhen, Zhenmei, Xiu Mei, Yucha sareng Gongxi.Tempo tabel pikeun desain husus sarta variétas.Sarat kualitas unggal warna: kualitas normal, euweuh ngawarnaan, euweuh tambahan sagala seungit atawa zat rasa, euweuh bau aneh, sarta euweuh inclusions non-tea.

(2) alis tea grading prinsip Trade evaluasi kualitas tea alis, mindeng ngagunakeun tea hukum sampel baku fisik salaku dasar ngabandingkeun, umumna ngagunakeun ti standar "luhur", "low", "sarua" tilu sasmita tina harga.Grading tea alis dilaksanakeun dumasar kana tabél, nyandak Tezhen Kelas 1 salaku conto.

Standar Dagang pikeun Ékspor Teh Alis (Diadopsi ku Perusahaan Teh Shanghai taun 1977)

Komoditas tea ciri penampilan kode tea

Zhen husus kelas husus 41022 hipu, ketat lempeng, kalawan Miao Feng

Tingkat 1 9371 rupa ketang, beurat padet

Level 2 9370 cangreud ketat, masih beurat padet

Jane tingkat alis 9369 cangreud ketat

Tingkat 9368 cangreud ketat

Kelas 3 9367 rada kandel leupas

Kelas 4 9366 pinus kasar

Taya kelas 3008 kasar leupas, hampang, kalawan batang basajan

Tingkat tea hujan 8147 urat halus anu pondok

Super kelas 8117 tendons lembut jeung strips

Xiu Mei Level I 9400 lambar kalayan pita

Kelas II 9376 hémpak

Tingkat 3 9380 torek sapotong ipis

Irisan teh 34403 halus Gongxi khusus 9377 warna ngahias, bentuk kait buleud, padet langkung beurat

Tingkat 9389 warna masih jalan, bentuk kait buleud, masih beurat padet

Kelas kadua 9417 warna rada garing, langkung hook, kualitas lampu

Level 3 9500 warna garing, kosong, hook

Non-kelas 3313 kerung leupas, datar, pondok Blunt

Klasifikasi tea halis dibagi kana beurat tea dina mesin asihan hawa;Ukuran awak tea ditangtukeun nurutkeun ukuran liang ayakan dina mesin buleud datar

u=4159697649,3256003776&fm=26&gp=0[1]
u=3106338242,1841032072&fm=26&gp=0[1]
TU (2)

Teh sakeudeung

produk tea na ngawengku Dongting Biluochun, Nanjing Yuhua Tea, Jinjiu Huiming, Gaoqiao Yinfeng, Shaoshan Shaofeng, Anhua Songneedle, Guzhangmaojian, Jianghua maojian, Dayong maojian, Xinyang maojian, Guiping Xishan Tea, Lushan Yunwu, Wuzi Xianhao jeung saterusna.

Ieu pedaran ringkes dua produk, kayaning Dongting Biluochun: ti Tasik Taihu di Wuxian County, Propinsi Jiangsu, kualitas pangalusna tina Biluochun Gunung.Wangun kabelna rupa, malah ngaringkuk siga keong, pekoe kakeunaan, warnana pérak-héjo disumputkeun cui herang;Endoplasma seungit langgeng, warna sop héjo tur jelas, rasa seger jeung amis.Bagian handap daunna lembut sareng lemes sareng caang.

Huiming panghargaan emas: diproduksi di kabupaten yunhe, propinsi Zhejiang.Ieu dingaranan medali emas di Panama Dunya Exposition di 1915. Bentuk kabel téh rupa jeung rapih, acara Miao boga puncak, sarta warna héjo sarta embellish.Seungit endoquality tinggi tur langgeng, kalawan seungit kembang jeung buah, warna sup jelas tur caang, rasa amis tur refreshing, héjo caang jeung daun caang.

warta patali

"garis produksi awal green tea pikeun beberesih" munggaran di Cina suksés dikembangkeun

Hosted ku panitia tatanén propinsi Anhui, dumasar kana Unit rojongan téhnologi, anhui profesor universitas tatanén Xiao-chun Wan pikeun ahli lulugu proyék tina departemén proyék tatanén 948 "wilayah ékspor ciri mindahkeun téhnologi processing tea jeung industrialisasi tina" fokus kana eusi panalungtikan " dina awal produksi bersih green tea tradisional", dina 6 Désémber di Hugh zhengning county ngaliwatan mentri argumentasi ahli tatanén organisasi.

Jalur produksi ieu mangrupikeun jalur pamrosésan bersih anu munggaran pikeun ngolah primér tea héjo panggang anu terpadu sareng otomatisasi sareng kontinuitas dirancang sareng diwangun di Cina.Eta geus robah status operasi mesin tunggal dina produksi tea Cina urang aya, sadar sakabeh proses produksi kontinyu tina daun seger kana tea garing, sarta nyadiakeun platform alus keur merealisasikan produksi digital.Téknologi kontrol otomatis diadopsi pikeun ngawujudkeun kontrol digital sadaya prosés produksi.Ngaliwatan seleksi jeung utilization énergi bersih, seleksi bahan processing bersih, polusi jeung kontrol noise, sarta perbaikan sanitasi lingkungan ngolah, pamrosésan bersih geus direalisasikeun.

Para ahli anu ilubiung dina demonstrasi satuju yén garis produksi ieu geus dijaga sarta dibawa ka hareup ciri jeung kaunggulan tina mesin ngolah tea héjo aduk-goreng tradisional urang, sarta geus ngahontal tingkat canggih tina garis produksi sarupa internasional dina rarancang sakabéh. tingkat, sarta tingkat desain sababaraha mesin tunggal malah geus ngahontal tingkat ngarah internasional.Lahirna garis produksi nandaan yén produksi primér tea héjo goreng di Cina geus sabenerna stepped kana jaman kabersihan, automation, continuity jeung digitalisasi.Bakal greatly ngaronjatkeun tingkat processing tradisional Cina urang goreng green tea jeung ningkatkeun kamampuh ékspor tea Cina pikeun earn devisa.


  • saméméhna:
  • Teras:
  • Kategori produk

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami