Green Tea Chunmee 8147

Katerangan pondok:

tea hujan Cina, tea hujan sasari tina tea Chunmee refined, akuntansi pikeun leuwih ti 10% tina produk runtuyan tea Chunmee.The rengse strips teh lembut sarta kompak, kalawan warna héjo sarta frosting, ambu seger jeung kandel jeung rasa mellow.


Rincian produk

Ngaran Produk

Chunmee 8147

Runtuyan tea

Cunmee green tea

Asalna

Propinsi Sichuan, Cina

Penampilan

tightness, lempeng, bentuk halis

AROMA

ambu luhur

Rasa

rasa mellow beurat, refreshing

Bungkusan

25g, 100g, 125g, 200g, 250g, 500g, 1000g, 5000g pikeun kotak kertas atawa tin

1KG, 5KG, 20KG, 40KG pikeun hal kai

30KG, 40KG, 50KG pikeun kantong plastik atanapi kantong gunny

Sagala bungkusan séjén salaku sarat customer urang téh OK

MOQ

8 TON

Pabrikan

YIBIN SHUANGXING TEA INDUSTRI CO.,LTD

Panyimpenan

Simpen dina tempat anu garing sareng tiis pikeun neundeun jangka panjang

Pasar

Afrika, Eropa, Timur Tengah, Asia Tengah

Sertipikat

Sertipikat kualitas, sertipikat Phytosanitary, ISO, QS, CIQ, HALAL sareng anu sanésna salaku sarat

Sampel

Sampel gratis

Waktos pangiriman

20-35 poé sanggeus rinci urutan dikonfirmasi

palabuhan Fob

YIBIN / CHONGQING

istilah pamayaran

T/T

Naon Chunmee Green Tea?

Chunmee Green Tea mangrupikeun tea anu paling produktif di Cina.Cai mibanda pasar jualan paling ajeg, sarta teh pang populerna di dunya.
"Chunmee" dina basa Cina hartina "alis" , ku kituna meunang ngaranna alatan halis na bentukna daun garing.

Keunggulan minum teh chunmee:

1. Ngabantosan ngirangan beurat, ngabantosan nyerna;

2. Antisepsis jeung anti radang

3. Ngurangan Lipid Darah sarta Tekanan.

4. Refreshing, ngaleungitkeun setrés.anti kacapean jeung sajabana.

Fitur tea ieu nyaéta ambu anu luhur, gelembung anu beunghar, rasa anu kuat sareng mellow

Anjeun tiasa kulub tea sareng gula dina pot tea salami sababaraha menit atanapi tambahkeun sababaraha daun mint supados langkung raos.

Naha anjeun terang Aljazair?

Républik Rahayat Démokratik Aljazair, atanapi "Aljazair" kanggo pondokna, nyaéta hiji nagara di Magribi di Afrika kalér.Watesan Laut Tengah di kalér, Libya sareng Tunisia di wétan, Niger, Mali sareng Mauritania di tenggara sareng Kidul, sareng Maroko di kulon.Aljazair boga wewengkon darat panggedéna di Afrika, Mediterania jeung nagara Arab, sarta rengking ka-10 di dunya.

aer
aerl

Jumlah populasi Aljazair nyaéta 42,2 juta (2017).Seuseueurna urang Arab, dituturkeun ku urang Berber (kira-kira 20% tina total populasi).Étnis minoritas nyaéta Mzabu sareng Tuareg.Basa resmina nyaéta Arab, sareng basa Perancis biasa dianggo.Islam agama nagara.Aljazair mangrupikeun nagara panggedéna sareng Perancis salaku basa asing anu munggaran.

Skala ékonomi Aljazair rengking kaopat di Afrika.Dahareun jeung kabutuhan sapopoé utamana gumantung kana impor.

Kabudayaan

aerq

Islam boga pangaruh hébat kana adat hirup urang Aljazair.Bulan ritual tradisional "Ramadan" dirayakeun dina bulan kasalapan tina kalénder Islam unggal taun.

Umat ​​Islam kudu solat lima waktu isuk-isuk, lohor, soré, sore jeung peuting di arah Mekah.Dinten Jumaah mangrupikeun dinten ibadah, sareng jalma-jalma bakal angkat ka masjid pikeun ibadah kelompok dina dinten ieu.

Aljazair teu kedah nganggo babi sareng sato sapertos babi sapertos panda salaku pola iklan.

Di sababaraha wewengkon Aljazair kidul, jalma boga minat husus dina bodas.Disebutkeun yén bodas tiasa ngagambarkeun cahaya sareng ngahindarkeun panas pikeun adaptasi sareng iklim anu panas.Éta ogé kusabab aranjeunna nganggap bodas salaku simbol perdamaian.

Golongan luhur di Aljazair resep nyarios basa Perancis.Lamun tamu nyarita sababaraha kecap dina basa Arab, host bakal senang.

Di Aljazair, tea mangrupikeun inuman pikeun nampi tamu, sareng aranjeunna resep nginum green tea.Nalika anjeun diondang ka bumi Aljazair, anjeun kedah nyangking hadiah ka host.

Impor tea di Aljazair

Volume meuli teh: 14.300 ton (dina 2012, éta rengking katilu dina ékspor green tea Cina urang)

Bungkusan teh umum: 85g sachet packing, 125g sachet packing

Jenis green tea: teh bubuk mesiu, chunmee tea

Nomer tea umum: 3505, 41022, 9371

TU (2)

  • saméméhna:
  • Teras:
  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami