GREEN TEA SINGLE BUD

Katerangan pondok:

green tea kuncup tunggal bisa quench haus jeung panas, detoxification na diuresis.Rasana seungit sareng nikmat, warnana koneng sareng héjo, sareng supna tembus sareng tembus.Cai mibanda pangaruh generating cairan sarta quenching haus, disinfecting panas sarta detoxifying phlegm.Clearing panas, ngurangan peradangan, diuresis na clearing collaterals.


Rincian produk

Ngaran Produk

green tea premium

Runtuyan tea

Teh héjo pucuk tunggal

Asalna

Propinsi Sichuan, Cina

Penampilan

Panjang jeung ipis

AROMA

Seger, amis, murni sareng normal

Rasa

Seger, lembut sareng gancang

Bungkusan

25g, 100g, 125g, 200g, 250g, 500g, 1000g, 5000g pikeun kotak kertas atawa tin

1KG, 5KG, 20KG, 40KG pikeun hal kai

30KG, 40KG, 50KG pikeun kantong plastik atanapi kantong gunny

Sagala bungkusan séjén salaku sarat customer urang téh OK

MOQ

50KG

Pabrikan

YIBIN SHUANGXING TEA INDUSTRI CO.,LTD

Panyimpenan

Simpen dina tempat anu garing sareng tiis pikeun neundeun jangka panjang

Pasar

Afrika, Eropa, Wétan Tengah, Asia Tengah, Amérika

Sertipikat

Sertipikat kualitas, sertipikat Phytosanitary, ISO, QS, CIQ, HALAL sareng anu sanésna salaku sarat

Sampel

Sampel gratis

Waktos pangiriman

20-35 poé sanggeus rinci urutan dikonfirmasi

palabuhan Fob

YIBIN / CHONGQING

istilah pamayaran

T/T

Awi green tea ngan dipetik saméméh Tomb Sweeping Poé, sarta ngan kuncup tea dipilih.Daun anyar anu dipetik dihasilkeun ku prosés sapertos curing, rolling sareng baking.Ieu dibagi kana tilu sasmita: rasa, semedi jeung Taoisme.

Musim semi mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun metik héjo awi, pucuk anyar cinyusu, kuncup lembut kalayan nutrisi anu beunghar, tea musim semi mangrupikeun tea anu pangsaéna dina sataun, dina wengi Poé Nyapu Makam, para patani tea Gunung Emei mimiti milih tea énggal, spring tea. ka Poé Nyapu Makam, tea anu pangalusna dipetik saméméh Hujan gandum.

Bambu green tea mimiti dipetik dina musim semi.Daun anyar anu dipetik disaring ku hiji kuncup jeung hiji daun, sarta daun anyar anu dipetik dihasilkeun ku prosés-prosés kayaning defoliation, rolling, baking, jsb Teh rengse utamana héjo dina nada sarta ngandung leuwih klorofil.Nurutkeun kana warna tea rengse jeung prosés nyieun teh, awi green tea milik green tea Anggang tina green tea.

green tea premium

Ngolah daun seger

link pretreating tea Zhuyeqing nu geus dilaksanakeun garis assembly otomatis tina set lengkep processing, ngolah bengkel kalayan pinuh enclosed, mode produksi Gao Qingjie, sanggeus daun seger ngangkat tina angkutan ka pabrik, aksés langsung ka workshop atah, tanpa kontak manusa tea deui. , pinuh nerapkeun daun seger dina garis produksi kana sakabeh proses produk semi-rengse shift tea garing.Prosés pamrosésan primér: daun seger pelestarian otomatis, cooling - suhu ultra luhur jeung angin panas tur beueus degreening - cooling jeung microwave leungitna cai - stripping otomatis - stripping otomatis - screening sarta asihan sarta microwave slow - bentuk flattening otomatis - drying, indrawi jeung fisik sarta inspeksi kimiawi, produk semi-rengse gudang vakum packing pikeun pagawean.

20210408101341

Panyimpen suhu rendah tina green tea daun awi

Produksi awi seger pikeun tea kembang, daun tea jeung pretreating musiman pisan kuat, ngan dina ahir Pébruari nepi ka awal April unggal taun, ngeunaan 40 poé waktu produksi, jadi daun seger sanggeus diolah jadi produk semi-rengse, kudu semi-rengse. awi -finished kalawan vakum bulk bungkusan refrigerated gudang 20 ℃ handap enol, pikeun sataun dina karya precision outbound, pastikeun yén warna awi, ambu, rasa jeung bentuk opat musim kayaning anyar, kualitas konsisten konstan.

20210408101337

Awi daun green tea finishing

 

Teh Zhuyeqing anu pagawean teh teh ngaliwatan pilihan leungeun jieunan pretreating alus produk semi-réngsé (ngan ngagunakeun pilihan karajinan awi obrolan jieunan lajeng nepi ka rengse machining parabot processing perbaikan salajengna) jeung set lengkep garis pagawean penampilan tea pagawean rupa-rupa, sajaba. , The metal pick ukiran, prosés baking titian, Tujuan utama nyaéta pikeun ngaleungitkeun kelas fisik dina tungtung sapotong dina tea jeung rupa-rupa, ambu jeung rasa tina ngembangkeun awi, tea awi gaya kualitas unik.prosés pagawean adopts sakabeh garis aliran lengkep ditutup, operasi bersih tinggi.

Prosés rengse

tumpukan seragam daun awi semi-rengse héjo - screening jeung finishing - asihan hawa sarta asihan éléktrostatik - asihan warna - picking logam jeung picking - asihan zat asing - Titian baking - cooling jeung asihan zat asing - asihan hawa sarta asihan éléktrostatik - packing kuota pikeun bungkusan pangukuran.

TU (4)
TU (1)

Bungkusan pangukuran tea héjo awi

Bungkusan pangukuran nyaéta pikeun misahkeun daun awi green tea kana 3,6 gram / kantong, 4 gram / kantong, 50 gram / kantong, 100 gram / kotak, 228 gram / kotak sareng spésifikasi anu béda-béda tina ukuran bungkusan leutik, sareng kode jet, pilem. , Labeling packing pikeun prosés diobral, daun awi green tea pernah dina bentuk jualan tea leupas.Prosés bungkusan adopts manual tur otomatis mesin bungkusan digabungkeun, 3.6g, 4g, 50g daun awi green tea ngagunakeun oksigén jeung nitrogén ngeusian mesin bungkusan otomatis, mesin bungkusan ngabogaan gelar luhur automation, akurasi pangukuran tinggi, kaunggulan operasi lemes kontinyu tinggi, éféktif mastikeun kualitas produk héjo daun awi dina stabilitas channel jualan

Bentukna datar, ujungna runcing dua, bentukna siga daun awi;Endoplasma ambu freshness tinggi;Warna sup jelas, rasa alkohol kandel;Dasar daunna héjo caang sareng rata

Green tea katelah "inuman nasional".Élmu modern sareng seueur panilitian parantos negeskeun yén tèh ngandung raket patalina sareng kaséhatan manusa sareng bahan biokimia, tèh sanés ngan ukur nyegerkeun pikiran, panas naék, ngaleungitkeun dahak, janten bosen pikeun ngirangan beurat, pikiran kecuali. vexed, detoxification tina ingesting, quenching haus, ngurangan panas internal, panon caang, épék farmakologis, kayaning widang aliran cek dehumidify ogé pikeun kasakit modern, kayaning panyakit radiasi, kasakit cardio-cerebrovascular, kanker jeung panyakit séjénna, boga efficacy farmakologis tangtu. .Komponén utama tèh kalayan épék farmakologis nyaéta polifenol tèh, kafein, lipopolysaccharide, theanine sareng saterasna.


  • saméméhna:
  • Teras:
  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami