KUDING TEH

Katerangan pondok:

Teh Kuding miboga seungitna pait, jeung rasa amis.Cai mibanda fungsi relieving panas, ngaronjatkeun visi, ngahasilkeun cairan sarta quenching haus, moistening tikoro jeung relieving batuk, ngurangan tekanan getih sarta leungitna beurat, nyegah kanker sarta anti sepuh.Dipikawanoh salaku "teh séhat", "teh kaéndahan", "teh leungitna beurat


Rincian produk

bubuka produk

Kudingcha, ngaran ubar tradisional Cina.Ieu mangrupakeun jenis tangkal evergreen milik Ilex holicae, ilahar disebut Chading, Fuding jeung Gaolu tea.Ieu utamana disebarkeun di Cina Kulon Kidul (Sichuan, Chongqing, Guizhou, Hunan, Hubei) jeung Cina Kidul (Jiangxi, Yunnan, Guangdong, Fujian, Hainan) jeung tempat séjén.Ieu mangrupikeun jinis inuman kaséhatan alami murni tradisional.Kudingcha ngandung leuwih ti 200 komponén, kayaning kudingsaponin, asam amino, vitamin C, polifenol, flavonoid, kafein jeung protéin.Teh ngabogaan seungit pait, lajeng amis tiis.Cai mibanda fungsi clearing jauh panas jeung relieving panas, ngaronjatkeun visi jeung kecerdasan, ngahasilkeun cairan jeung quenching haus, diuresis jeung kakuatan jantung, moistening tikoro jeung relieving batuk, ngurangan tekanan getih jeung leungitna beurat, nyegah kanker jeung nyegah kanker, anti sepuh. jeung invigorating pembuluh darah.Dipikawanoh salaku "teh kasehatan", "teh kageulisan", "teh leungitna beurat", "teh antihipertensi", "teh umur panjang" jeung saterusna.Teh Kuding kantong, bubuk teh Kuding, lozenges teh Kuding, tea Kuding kompléks jeung kadaharan kaséhatan lianna.

tempat asalna

Utamana disebarkeun di Sichuan, Chongqing, Guizhou, Hunan, Hubei, Jiangxi, Yunnan, Guangdong, Fujian, Hainan jeung tempat séjén

Pungsi jeung pungsi Kudingcha diwanohkeun.Ieu ngandung rupa-rupa asam amino ésénsial, vitamin jeung elemen renik kayaning séng, mangan, rubidium, jsb Ieu bisa nurunkeun lipid getih, ngaronjatkeun aliran getih koronér, ngaronjatkeun suplai getih myocardial, panas jelas tur detoxify, sarta ngaronjatkeun visi.Tina sudut pandang ubar tradisional Cina, Kudingcha ngagaduhan fungsi ngabubarkeun angin sareng panas, ngabersihkeun sirah sareng ngaleungitkeun disentri.Éta gaduh épék ubar anu atra dina pengobatan nyeri sirah, nyeri huntu, panon beureum, muriang sareng disentri.

Kudingcha pait sareng tiis, ngarusak Yang sareng nganyenyeri limpa sareng burih.Ieu ngan cocog pikeun jalma kalawan panas beurat nginum, kayaning sungut garing, sungut pait, lukut konéng jeung awak kuat, sarta jalma kalawan sababaraha diare dina waktu biasa.Nyatana, teu seueur jalma anu cocog pikeun nginum Kudingcha.Buta clearing panas bakal menyakiti lambung Yin, limpa Yang, komo ngabalukarkeun gangguan pencernaan.

Hartina, pikeun jalma anu biasana diuk di kantor, limpa lemah jeung burih, konstitusi goréng, disfungsi cerna jeung manula, gering lila, teu cocog pikeun inuman teuing pait kudingcha.Aya kalana seuneu beurat, sanajan ogé bisa gelembung dina cangkir Xiehuo panas, tapi nginum sababaraha lampu, saeutik pait dina jalur.

Ciri fisiologis

Seringna tumuwuh dina jangkungna 400-800m lebak, leuweung aliran atanapi semak.Cai mibanda adaptability lega, résistansi kuat ka adversity, akar dimekarkeun, tumuwuh gancang, haneut jeung baseuh, cerah jeung sieun soiling, cocog pikeun jero, subur, taneuh beueus, drainase alus jeung irigasi, taneuh pH5.5-6.5, beunghar humus. penanaman loam keusik;Adaptasi kana suhu rata taunan di luhur 10 ℃, ≥10 ℃ luhureun suhu akumulasi éféktif taunan 4500 ℃, rata hawa minimum mutlak taunan teu kurang ti -10 ℃.Curah hujan leuwih ti 1500mm, sarta kalembaban relatif hawa tumuwuh dina kaayaan ékologis leuwih ti 80%.Kaayaan lingkungan pertumbuhan Kudingcha, naha suhu, cahaya atanapi kalembaban hawa, tiasa diwujudkeun dina kaayaan lingkungan daérah anu dilindungi.Ku alatan éta, urang yakin yén Kudingcha bisa simulated budidaya di wewengkon ditangtayungan di Cina kalér.Dina musim semi 1999, Holly grandifolia diwanohkeun ti tegalan chengmai wanchang kuding, county chengmai, propinsi hainan, pikeun budidaya rumah kaca pikeun leuwih ti 4 taun, nu diala kauntungan ékonomi jeung ékologis atra jeung akumulasi pangalaman budidaya tangtu dina waktos anu sareng.

fa59ce89cc[1] 0
TU (2)

Catetan:

Jalma anu tiis tiis henteu cocog pikeun nginum, konstitusi kakurangan tiis henteu cocog pikeun nginum, penderita gastroenteritis kronis henteu cocog pikeun nginum, haid sareng parturients énggal henteu cocog pikeun nginum.


  • saméméhna:
  • Teras:
  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami