Mangpaat Teh Matcha: Alesan Ilmiah Awak Anjeun Bakal Suka

1. Nurunkeun koléstérol
Kami ngamimitian sagala kauntungan matcha anu anjeun peryogikeun kalayan warta yén enya, matcha nurunkeun koléstérol LDL anjeun.

Matcha tiasa ngaleungitkeun koléstérol goréng éta ku cara ningkatkeun tingkat koléstérol HDL anjeun.Koléstérol HDL disebut ogé koléstérol anu saé sabab éta terang kumaha ngaleungitkeun sampah tina arteri anjeun. 

MATCHA3
src=http___b2-q.mafengwo.net_s13_M00_0C_C6_wKgEaVxqZ0KAY1biAAGl9O1e47s96.jpeg&refer=http___b2-q.mafengwo
src=http___b-ssl.duitang.com_uploads_item_201708_30_20170830133629_mvLBA.jpeg&refer=http___b-ssl.duitang

2. Ngajaga ati
Sababaraha panilitian ogé nunjukkeun yén matcha tiasa ngabantosan ngajaga ati anjeun.Ati mangrupikeun salah sahiji organ anu paling penting dina awak sareng ngajaga dina bentuk anu paling luhur penting pisan pikeun kaséhatan sareng karaharjaan urang sadayana.Ati tanggung jawab pikeun ngaleungitkeun racun sareng ngolah gizi - padamelan anu penting pisan.

 

MATCHA1

3. Ngaronjatkeun fungsi otak
Peryogi gelombang otak?Sacangkir tea matcha aya di dieu pikeun ngeset sparks dina pikiran anjeun.Laced kalawan polifenol, beunghar asam amino, sarta kalawan L-theanine kapanggih dina konsentrasi luhur, tea matcha boosts gelombang alfa dina uteuk anjeun.Gelombang alfa anu luar biasa ieu tanggung jawab pikeun nenangkeun pikiran sareng ngamungkinkeun anjeun pikeun museurkeun pamikiran anjeun kalayan jelas sareng gampang.Gabungkeun éta sareng ciwit kafein anu aya dina tea matcha sareng anjeun gaduh kombo anu ngajantenkeun anjeun gampang waspada.Hal anu pangsaéna ngeunaan kaayaan waspada anu dipasihkeun ku matcha nyaéta yén éta sanés waspada edgy tapi kajelasan anu tenang anu ngajaga anjeun nyambung ka tujuan anjeun.

MATCHA2

4. Ngaronjatkeun kulit
Matcha ogé beunghar ku sipat antioksidan sareng gaduh sipat anti radang anu kuat anu tiasa nenangkeun kulit anu jengkel.Upami anjeun kakurangan tina rosacea, jarawat, atanapi kaayaan kulit naon waé anu nyababkeun iritasi, matcha tiasa nginjeumkeun panangan.

5. Tinggi antioksidan

Sakumaha didadarkeun di, matcha tea asalna chock pinuh ku antioksidan sarta nahan sapuluh kali jumlah green tea normal.Leres, tea matcha mangrupikeun juara sadaya superfoods sabab éta ngagaduhan peringkat antioksidan anu paling luhur tina sadaya bahan konsumsi di luar.


waktos pos: Jun-22-2022

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami